Erre alkalmasság

Ha el tudod a világot képzelni úgy, mintha az egy holografikus videojáték lenne és el is hiszed magadról azt, hogy jogod lehet a beállításait valamilyen szinten meghatározni, már nagy lépést tettél az alkalmasság felé.

El tudom mondani, hogyan kezdtem ebbe annak idején bele. Először rájöttem, hogy az elmém valamilyen változáson esett át a többszöri fejre esések (hardveres tuning) és a mindenféle beavatások (szoftveres tuning) következtében. Ez engem tett alkalmassá arra, hogy kidolgozzak egy olyan keretrendszert, amit te tudsz használni.

Ez a munka részemről azonban nem ért véget, mert a saját szintemen bele is kezdtem egy olyan műveletbe, ami az emberi agyat rendezi. Erre se lenne akárki képes és itt külön előnyt élvezek azzal, hogy magyar vagyok, mert a magyar az anyanyelvem, így az agyam nem csak a ráció, hanem az intuíció felé is nyitott.

Kérlek benneteket, ne azzal kössétek le az energiáitokat és értékes időtöket, hogy velem rivalizáltok, ugyanis én elég fanatikusan belemerültem ebbe és közel 20 évig ültem egy lakásban csak ezzel foglalkozva. Bár a saját valósidőm a saját szemszögemből nem volt olyan, hogy ezt igazán átérezzem, hisz meditáltam közben, ám volt egy találkozásom egy fiatal lánnyal, aki akkor születhetett, amikor én ebbe belekezdtem és az anyukája is 10 évvel fiatalabb, mint én, ami nekem volt olyan élmény, mintha szembe jött volna a valóság. Én még mindig 30 évesnek érzem magam, bár 10 évet letagadhatnék, azért a biológiai mérőm szerint 50 éves vagyok. Tehát nekem egy életet kellett azért feláldoznom, hogy ezt a kérdéskört rendbe tegyem, miközben akár végig is bulizhattam volna, aztán itt olvasnám veletek együtt azt, aki megmenthet. Mivel hallom az olvasóim gondolatait, már most elkezdtek sokan hülyézni (amihez már hozzászoktam), amit betudok annak, halvány fogalmatok sincs, mitől menekültetek meg.

Ezt a weboldalt sem a tömegeknek írom, hanem annak a pár embernek, akik megértették, mit olvasnak itt és lehetőségeik, valamint bevállalásaik tükrében beszállnak a programba. Hogy neked való-e ez, illetve ez lenne-e a te utad, azt csak te tudhatod. Én annyit tehetek ehhez hozzá, hogy ellátlak segédeszközökkel. Valójában az ÉlményPark is egy ilyen eszköz azok számára, akik kihagynák ebből a papokat, mestereket és a pszichológusokat. Mivel ez a világlátási filozófia egy merőben új megközelítésen alapul, azért nehéz bárkinek ezt elfogadnia, mert mindenki más számára ezek teljesen átlagos és hétköznapi dolgok. Ám nem úgy a Földön kívül sehol máshol, beleértve az angyalokat is.

Azaz egyedi tudással is rendelkezhetsz, ha elhiszed magadról, hogy te ebben tényleg komolyan részt vehetsz! Itt van a szemeid előtt minden, amire szükséged lehet, vagy ha nem, a tudatoddal rám gondolva mintha egy szerverre kapcsolódnál, ahonnan sok érdekes dolgot is letölthetsz magadnak. Ez a holografikus környezet nagy előnye, hogy nem kellenek hozzá távolságok. Két pont között a legrövidebb út ugyanis a gondolat.


Frissítés. Többen jelezték gondolatban, hogy nem működik ez a szerverről lehívás dolog. Szerintem működik, ami a probléma lehet vele, az a hit. Pontosabban az a félelem által keletkezett nemhit, hogy mégse működik. Itt a megoldás, ami másoknak is jól jöhet, akik sávszélességet akarnak növelni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.