Mentális rajt-cél programozás


A holografikus gondolkodás alapja az, hogy az idő nem a kezdőpontban, hanem a végpontban keletkezik. Azaz az időre sehogy sem tekint. Mondok erre egy példát, de ugye logikus, hogy emberi példát nem nagyon tudok mondani, csak magamtól, hisz mást nem nagyon ismerek és alapvetően csak a magam dolgával foglalkozom.


Ezt ajánlom nektek is, sok felesleges időt és energiát spóroltok meg, ha nem foglalkoztok mások szándékaival, ha ugyanarra meg van a sajátotok. Persze itt jegyzem meg, ha ezt magasabb szintre emelitek (azaz nem akartok bunkó módon beavatkozni mások dolgaiba-életébe), akkor is figyelembe kell venni mások szándékait, ám ezt meglehet oldani paraméterekkel is, azaz elég mások szándékainak csak a lényegével foglalkozni. Különben nem lesztek mások, mint egy komplex akarat csata egyik szereplői.

Akkor visszatérek erre a példára. Utaltam már korábban is arra, hogy téridőn kívül teremtettem egy fajt még a mélytranszban (a Gondolat teremtő erejével), akik dolga az, hogy egy fenyegetést elhárítsanak, ami valamikor fenyeget minket. A holografikus gondolkodás paraméterei szerint akkorra kell itt lenniük, amikor szükség van rájuk a megfelelő technológiai és egyéb fejlettségi szinten (amire azért van szükség, nehogy újabb probléma keletkezzen miattuk), ami egy katonailag és filozófiailag is egy elég fejlett fajt jelentett. Röviden, valakik megfenyegettek az anyahajóikkal, mire én azonnal megléptem a választ, egy hirtelen az űrben megnyíló Fénykörből kilépő űrflotta képében, akik dolga az emberiség megvédése. Ha nekik ekkorra kell itt lenniük, az azt jelenti, hogy valamikor ki kell alakulniuk és elérniük ezt a fejlettségi szintet. Tehát sehogyan nem tekintettem az időre, csak a végpontban.

Viszont mi egy 3D-s idővonalon élünk, ami a múlt-jelen-jövő ok-okozati összefüggésein alapul. Ilyen értelemben az előző példa kezdőpontja olyan 2006 környékén volt (nem nagyon emlékszem, mert nem néztem se órát, se naptárt akkoriban), a végpontja pedig szerintem napjainkban. Igen ám, de annak a fajnak a nézőpontjából a kezdőpont lehet évmilliókkal ezelőtt történt és valaminek szintén ki kellett váltania, ami ugye már túlmutat az itteni látószögön. Biztos van olyan ezoterikus mester, aki most irtózatosan kiakadva a fejéhez nyúl, neki azt üzenem, hogy már megtörtént erre egy korrekció, hogy ez a faj maga az emberiség egy párhuzamos valóságnak a jövőjéből, akik multiverzum szintre jutottak és dimenzióutazással korrigálják a saját múltjukat azokból a problémákból, amiket (szintén hasonló játékos) idegen fajok okoznak.

Ez a példa arra jó, hogy leessen itt mindenkinek, hogy bár ez egy játék, valójában nem játék. Azaz nagy dúrral és felelősség nélkül nem nagyon lehet szabadon varázsolgatni. Akik ezt teszik abban bíznak, hogy felelősség nélkül tehetik (lefordítva rá tudják azt tolni balekokra), ám egyszer lesz majd egy ilyen balek, aki kinövi magát annyira, hogy ezzel a felelősséggel ismét találkozhassanak. Itt is jegyezném meg, hogy soha többé nem csinálok szerelmi varázslatot, amikor egyszer az egyik ilyen visszafordult rám (azóta én is ezt alkalmazom), amit lábon kihordtam. Ugye ha az igazit keresed, nála nincs szükség mágiára. Ha tehát ilyen mágiát érzek, onnan tudom, hogy ő nem lehet az igazi. Azért a történethez hozzá tartozik, hogy ha ezt magadévá is teszed, te is rájöhetsz az egyedüllét szépségeire, mert ebben a mai világban mindenki mágiázik, még az is, aki nem tud erről. Ezért is jelent ez a bolygó ekkora problémát, de már nem, mert kitaláltam rá valamit.

Mindez szép és jó, de téged ugye most csak egy dolog érdekel, ez pedig saját magad. Már nagyjából képet kaptál a holografikus gondolkodás lényegéről és ezt most gyakorlatiasan kellene látni. Itt állsz a mában és szeretnél valamit. Ez lesz a rajt és a cél. Ugye sokat hallod, hogy merj nagyot álmodni, ám ezzel csak egy a baj, hogy azt utána meg is kell tudni csinálni. Ha erre te nem vagy képes, akkor az átugrik másra, aki viszont igen. Ugye milyen aranyos és önzetlen dolog? Figyu! Álmodj egy kurva nagyot, amiről én biztosan tudom, hogy soha a büdös életben nem éred el, viszont így a te kontódra tudom én megtenni akár a te károdra is. Aztán láthatod fél életedben a pofáját a politikában, mert erre az egészre már kialakult egy spirituális maffia, akik ezt már nagyban, iparág szinten nyomják. Azaz mindenképp észnél kell lenned és ha már nagyot álmodsz, azért az legyen a lehetőségeid és bevállalásaid tükrében, feltéve ha magad akarod megcsinálni, mert lehet úgy is, hogy csak a cél érdekel és tök mindegy, ki valósítja azt meg. Erre példa a megváltó, akit ugye könnyebb imával megteremteni (a sok kis gondolat erejével nagy tömegben), mint nekiállni a saját életedet rendbe tenni.

A holo fejlesztéseknél aztán erre készült egy holoapp, az a neve, hogy holoGPS. Ugyanis annyi paraméterrel kell itt szarozni (bazi könnyű elbaszni egy varázslatot, ha nem gondolsz mindenre, mert az univerzum szarik arra, te hogy érted), hogy egyszerűbb volt elkészíteni egy olyan megoldást, ami eleve le van paraméterezve egy ilyen civilizációban élő ember szemszögéből, miket akar mindenképp elkerülni és miket szeretne mindenképp érinteni, mint utólag visszajönni minden ilyen esetet korrigálni. Szerintem lassan meg is érted, hogy egy kis spirituális katonai alkalmazás, amit magamnak készítettem hogyan nőtte ki magát multiverzum szintű világvezérlő istenprogrammá, amin 20 évig egyfolytában dolgoztam.


http://psi.uw.hu/ezo/plejad/index.htm


De azért közben rájöttem, hogy ez azért izmosabb meló 20 évnél és biztosan szükség volt olyan előző életekre olyan világokban, ahol az ember erre a megfelelő környezetben is rendkívüli módon és kedvvel ráér. Itt meg csak az összedrótozás marad meg az abszolút rögtönzés rendkívüli intelligenciával.

A mentális rajt-cél programozás lényege tehát:
  1. Meghatározod a Célt (ami nem csak időpont vagy hely lehet)
  2. Meghatározod azokat a tényezőket, amiket mindenképp szeretnél elkerülni
  3. Meghatározod azokat a tényezőket, amiket mindenképp szeretnél érinteni
  4. Megnyomod képzeletben az Újratervezés gombot
  5. Követed a Sugarat
Az Állomás pedig, amiről szó volt és ugye nem látni erről bővebbet. Csak szólok, hogy ma már ennyi is pont elég, de arra jó, hogy megszokd a kérdések feltevésének módjait. Első szabály, hogy magadnak és gondolatban, aztán majd rájössz, hogy érkezik a válasz és megtanulsz bízni önmagadban, hogy el is hidd a jelet. Aki ennél bénább és tőlem akarná személyesen megkérdezni, de erre nincs lehetősége, mégis legyen rá lehetősége, itt van valami, mert bár hihetetlen, de erre is időben gondoltam. A két kis kezeddel kell csak a keresőbe beírni, mi érdekel a pornón kívül persze.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.