A fidesz célja az összeomlás

... amiben ők maradnak gazdagok. Amikor a rabszolgatörvény tüntetések elkezdődtek, két esély volt a sikerre. Az első az első napon, amikor a tömeg a Parlament lépcsőire szorította a rendőrsorfalat. A második az ellenzéki vezetők bénázása miatt bukott el az MTVA székházában, bár mivel a TV székház nincs a központban és az utak könnyen zárhatók, valójában nem is tekinthető valódi esélynek, ha nem lázad fel az egész ország ezzel egyidőben.

Az én érzékelésem az átlagember érzékelésén jóval túl van és sokszor a TV előtt jobban is működik, most megosztok veletek egy ilyen információt.

Szerintem Orbánék arra játszottak, hogy kitörnek a zavargások, amit szétvernek és utána megkeződik a leszámolás, amire már régóta készülnek. Ez nem jött nekik össze. Ezek soha nem fognak a hatalomból önként távozni és ha meg akarom előzni a polgárháborút, mást kell kitalálnom. Mert ugyan ki más tenné?
Amúgy akik a világot jelenleg vezetik, szintén hasonlót terveznek, mert ugyanúgy bukásra vannak ítélve és csak ez az egyetlen módja ismert számukra annak, hogy egyrészről megússzák, másrészről megtartsák hatalmukat.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.