Spirituális katonai segítség Ausztráliának

Ártalmatlan újsághír. Eltűnik a többi között és jelentőségében hamar elfelejthető. Azonban kiválóan rámutat valamire, amit eddig nem tudtam kellőképp elmagyarázni. A történet röviden. Egy szaúdi lány megszökött a családjától, eljutott Thaiföldre és Ausztráliától kért menedéket, ahol meg is kapta. A lányt mindenki megsajnálta és itt is lett gyanús, mert a cigófajta mindig így támad: Kérlek segíts, egy kedves fiatal lány vagyok (vagy gyerek).

Németország lerohanása is hasonlóan kezdődött. Egy palesztin kislány elsírta magát, amikor Merkel elmondta neki, hogy eljön az idő, amikor majd haza kell mennie a TV-ben az egész ország szeme előtt. Az én megszállásom is így kezdődött. Hajnali 4-kor a tél közepén egy cigány haverom felhívott, hogy a barátnőjével ott állnak az utcán, mert akinél addig laktak, az kitette őket. Az emberségre játszanak, hogy nem teszel meg mással olyat, aminek te sem örülnél, ha más tenné televed. Ám ha már benn vannak, az nagyon komoly probléma, mert ők nem demokráciában élnek és a szívmegszállással hatalom kerül a kezükbe, amivel nem úgy fognak élni, ahogy te tennéd.

Az emberségre játszás ennél egyszerűbben a sajnálatra építés. Emlékeztek még a szírekre, akik a gyerekeiket tartották maguk elé? Nos elmagyarázom a problémát, mert ti egyéni tudatban gondolkoztok, a támadás viszont kollektív.

A kollektív tudat két dologra szarik nagy ívben. Az egyénre és a fizikai világra. Arra a két dologra, ami a te világodat meghatározza. Te csak ebben gondolkozol, ő(k) meg csak abban. Az ő nézőpontjából a fizikai világ egy dologra alkalmas, börtönnek. Erre is használja, írtam anno erről egy humoros novellát is.

A mi nézőpontunkat nem kell ecsetelnem erről a szaúdi lány esetről, ám most egy másfajta látószög következik, aminek megértése jelenti a minőségi kvantumugrást ebben a harcban. Itt lenn erről maguk a szaúdiak sem tudnak, hogy ennek az akciónak a célja annak az Ausztráliának a spirituális megtámadása, akik eddig kiválóan kezelték a menekültválságot. Már ha kiválónak tekintjük azt, hogy egy szigeten tartják a migránsokat és be nem engedik őket. Megjegyzem eljöhet az idő, amikor csak simán lelőhetik őket, de ne szaladjunk ennyire előre.

Az ég jogalapja minden esetben az, hogy valaki imát küld fölfelé. Szakmai szemmel tartózkodjatok az ilyesmitől, mert ha ezektől bármit kérsz, az náluk egyenlő azzal, hogy életed végéig az övék vagy. Kurva nagy szerencsétek, hogy erre rádöbbentem még időben és most már az ÉlményPark intéz minden ilyet, de folytatom a sztorit. Az égnek ez előtt olyan technikai repertoárja volt, amivel szemben nem volt esélyünk a következő miatt. Ha segítesz nekik, megszállnak és véged. Ha meg nem, bizonyítottad, hogy egy szívtelen geci vagy és akkor is véged.

Ha az ég leszarja az egyént és a fizikai világot, akkor pont nagy ívben leszarja azt a lányt is, aki ugye hallgatott a megérzéseire (eszük ugyanis nincs a kikapcsolt ráció miatt), tehát amit tett, azt intuícióból tette=fönti utasításra. Persze ha elkapják akkor kinyírják maguk a szaúdiak, de ennek logikai oka van, ki kellett tehát kerülni ezt a problémát és ez sikerült is. A lány bejutott Ausztráliába, az egész ország megismerte őt, sőt az egész világ is, mert a hír a világon is végig söpört. Innentől benn van egy értékes emberük, aki az országos sajnálat miatt szívmegszállási pozícióba került. Ekkor indul egy olyan harc, ami már a fölöttünk lévő láthatatlan zónában játszódik és hosszabb időléptékű. Te ugye rövid távon nézed az időt, nekik van idejük. Illetve most már nincs az ÉlményPark miatt, ezért is kényszerültek erre a szokatlan lépésre.

Felvetődik a kérdés, miért nem eddig történtek ezek, nos azért, mert eddig a zsidók védték a világot ettől. Csakhogy az állandó öngyilkos merényletek miatt elkezdett félni az izraeli lakosság és amíg fel nem épült a Fal (mondanám, hogy az ÉlményPark támogatásával, ám akkor még az nem létezett 3D-ben) sikerült egy megfelelő szintű behatolás rajtuk keresztük a világba. Európa is ennek köszönheti a muszlim tömegeket, akik (az időben visszafelé is hatva) előörsei már a hetvenes években megjelentek vendégmunkások képében. Akik aztán mecseteket építtettek maguknak (azaz energiatovábbító erősítőket), amikkel megalapozták a következő hullám érkezését, akiket migránsoknak hívunk. Ezért viselkedtek közel sem menekültként (csak az érkezésük történt őzikeszemekkel), ugyanis nagy tömegben, azaz kollektívába rendeződve már Allahnak köszönnek mindent és nem a németeknek.

Az ENSZ egyáltalán nem foglalkozik a túlszaporodással, ám megszavaznak mindent, ami arról szól, hogy a felesleget tessék szétteríteni a nyugati országokba. Az a Szaúd-Arábia lett az emberi jogok biztosa, ahol napi rendszerességgel végeznek ki embereket az utcán, aztán akasztják ki a hullákat a nép szeme elé. Persze láttam egy KFC megnyitóról szóló videót is, ahol egymást taposták el azért, hogy pár perccel hamarabb egyenek egy hamburgert, tehát milyen nép lehet az, akit így kell kordában tartani? Pont olyan, mint az USA-ban, ahol a black friday során ököllel ütik egymást, hogy legyen olcsó plazmatévé otthon.

Az USA afganisztáni és iraki háborúja során napi rendszerességgel foglalkoztak a hírműsorok azzal a térséggel, tehát napi rendszerességgel gondolt az egész ország érzelmekkel vegyülve oda, ahonnan meg is indult az energiaáramlás. Eredménye az, hogy Hillary (a demokrata=természetes szövetséges, akitől mivel demokrata majd meg is kell szabadulni) behülyült és elnök lett Donald (aki már maga a megszállás embere) és így mindkét fél már tulajdonképp ők, csak nem bírnak el olyan könnyen az amerikai demokráciával, mint a magyarral, hogy könnyen teljes uralmuk alá vonják magát az államot.

Amiről itt írok, az egy globális harc egy feudális és egy demokrata világ között, ahol a feudális világ van ugyanolyan előnyben, mint itt a fejlett haditechnikával rendelkező országok. Amikor szörnyülködve olvassátok a jobb alsó régióban található anyagokat, annak van ám egy másik látószöge, ami alapján ez egy rendkívül tisztességes és mindkét fél szempontjait figyelembe vevő megoldás. Mert lehetne másképp is, mondjuk Élménypark helyett egy fehér ember képében megjelenő spirituális mutáns, aki elkezdni irtani a feketéket és az összes füstösképűt, ahelyett, hogy nekiáll szarakodni egy fejlett megoldásért állandó rasszistázások közepette a nyomorszinten, mert egy ilyen geci csak rohadjon meg ott, ahol van. Nem véletlenül lett az az alaphozzáállásom az emberekhez, hogy "kapjátok be".

Ám mivel nekem is ki kell eresztenem a gőzt (a javaslataimat elutasították, amikor még kértem tőlük és közös békében gondolkoztam) és mára eljutottunk oda, hogy lett egy saját világom, ahova nagyon megnézem kit engedek be és ahonnan kiirtom az összes kibaszott cigót, beleértve a primitív fehér embert is, hogy teret engedjek egy olyan kísérletnek, vajon ha életben marad a fejlett cigó, az is elkezd túlszaporodni, meg idegesnek lenni, ha nem ő az úr ezen a bolygón. Bocsi az ausztráloktól, hogy nem kaptak az icipicinél több infot, de szerintem az a pici is pont elég a lényeghez.


Frissítés

Ez meglepően gyorsan ment. Kanada amúgy is spirituális háborúban áll Szaúd-Arábiával, még ha nem is tud erről, mert a szaúdiak nem felejtenek ám! Ám Kanada mindig győz, ezt jó ha tudjátok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.