Alapinformáció a továbbiakhoz


Sajnos ezt a műveletet szakmabeliekkel nem lehet megcsinálni, mert a szakmabeliek már mindent ahhoz viszonyítanak, mit és hogyan tanultak. Nem beszélve arról, már biztosan elkötelezték magukat valamelyik Oldal felé, vagy mások kötelezték őket erre. Tehát ha szakmabeli vagy, ahhoz, hogy ezekbe a programokba csatlakozhass, meg kell szabadulnod mindentől és mindenkitől, beleértve azt a tudást is, amit másoktól kaptál. Röviden, le kell mondanod mindenről, amit eddig a szakmában elértél és tiszta lappal kell kezdened.


Ezt a műveletet csak nullkilóméteresekkel lehet kivitelezni, amit beárnyékol pár olyan dolog, amitől a szakma azonnal idegbajt kap, például az, hogy nullkilóméteresek kezébe olyan hatalom kerüljön, ami amúgy szükséges ezekhez a műveletekhez. Ám mivel pont a szakma az, aki eddig mindent akadályozott (vélt vagy valós igazság alapján), nem nagyon volt lehetőségem arra, hogy ezeket az embereket személyesen felkészítsem. Ki kellett hát találnom erre a hogyant, amihez nagy segítséget jelentett az internet.

Ám ahhoz, hogy én erre az internetet felhasználhassam, olyan mágikus lehetőségekkel/képességekkel kell hogy rendelkezzem, ami megakadályozza az ezzel való visszaélést, hisz bárki az internet elé ülhet. Nem véletlen tartott ez nekem közel 20 évig úgy, hogy tényleg 0-24-ben benne voltam. Mára elkészült a nagy mű, amit azonban le is kell oktatni. Hogyan oktatod le ezt olyan embereknek, akik nullkilóméteresek? Hogyan veszem ehhez a bátorságot? Honnan veszem ehhez a szükséges tudást? Valamint még egy csomó így kezdődő olyan kérdés, ami bármelyik szakmabelit megállítana.

Azt nem nehéz felfogni, hogy ha a világra úgy tekintesz, mintha az egy holografikus videojáték lenne, amiben benne játszol, akkor mindjárt sokkal közelebb is van az okkultizmus megértése. Az okkultisták így lényegében azok az emberek lesznek, akiket neked akkor kell hívni, ha elromlott valami a telefonodon/gépedben. Különben nincs rájuk szükséged, mert minden ilyet te intézel a fejedben, amiért eddig mágus kellett. Amikor erre a szakmabeliek rémülten felszisszennek, az a beidegződés vezeti őket, ami a tanult világukból ered. Szerinted nem gondoltam erre azonnal, amikor a teljes képet megalkottam?

A mester képességeiben és személyiségében alkalmas ember. A mai mesterek zöme megelégszik csak a képességekkel, emiatt akik ezt komolyan nyomják, nem is nevezik magukat mesternek. Nem is nevezhetik, ha ezzel egy szintre kerülnek azokkal, akik eladják magukat a hatalomért, hisz ha személyiségükben fel lennének erre készülve, nem mennének ilyesmikbe bele. A megtapasztaláshoz azonban szükség van erre is, ezért itt létezik az egyszeri ribanc fogalma, aki másodjára már nem lép bele ugyanabba a csapdába. Az egyszeri ribancsággal tehát nem jár priusz.

Ez a világ olyan, hogy a de iure és a de facto sokszor halad párhuzamos valóságban. Amikor ilyen vádakkal illetnek engem, hogy az elmémmel átvettem a világ fölötti hatalmat, semmi más nem történik, mint ami addig történt és azokat se vetted észre. Még akkor sem, amikor a Bibliában mindjárt két szövetséget is találni és hol vannak már azok az idők, viszont hűséges bárányként biztos senki sem jutott még el oda, hogy miért is van kettő. Ez, ha jól számolom a legeslegeslegeslegújabb szövetség lesz és végre olyan az Úr, aki érti is ezt a világot és nem követel lehetetlent (amit a saját emberei is képtelenek betartani). Ebben az értelmezésben én vagyok a rendszergazda, aki menedzseli azt az operációs rendszert, ami képes számodra a 3D vetítésre. Ha istent keresed, azt így is önmagadban fogod megtalálni ez után is, ahogy eddig.

A spirituális tér olyasmi, mint az internet, ahol a tudatod a böngésző. 


Így kezdenémhttp://elmenypark.net
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.