Bunkó Én telepítés


Az egyik írásomban kritika alá voltam másokat, hogy céljaikat bunkósággal érik el, ami nem felel meg a minőségi kritériumoknak. Adta magát ez után, hogy színre lépjek a minőségi verzióval és ez lett a Bunkó Én. Adhattam volna neki egy szép nevet mondjuk egy operából, de aki ismer az tudja, hogy stílusom a névben elhelyezni a legtöbb tartalmat akkor is, ha ezzel kiváltom sokak rosszallását*.


A világ egyik nagy baja az, hogy a fejletlen kollektív tudat rájött arra, hogyan lehet "csak ő" az egyéni tudatszinteken is. Mivel fejletlen, elég bunkó is. Amikor ezt a problémát sikerült megoldanom, sok változat volt arra, mi legyen utána, ám egyik sem tartalmazta azt a változatot, hogy maradjon meg ez a világ. Mivel szerencsére ott voltam, egyszerűen kiváltottam a bunkó kollektív központot egy megoldással, aminek a Bunkó Én nevet adtam.

Harctéri tapasztalataim alapján elmondhatom, még nem találkoztam olyan emberrel, aki ellen tudott volna neki állni. Hogy miért kellene neked a Bunkó Én-t telepíteni? Hogy ne kelljen odamennem sehova. Ha valahova oda kell mennem, azt szeretném a feladataimmal összhangban tenni és nem valaki(k) miatt, akikkel való csata könnyen fordulhat olyan katasztrófába, aminek híreit a bolygó túlfelén is olvashatják a hírekben. A Bunkó Én gyors, csendes és rendkívül hatékony.

Végezetük egy szakmai játék. Aki rájön arra, mitől bunkó ez a Bunkó Én, a saját megvilágosodásán túl részt vesz egy játékban, ahol örök életet sorsolunk ki!


* Azóta létezik egy gondolattal indítható telepítő verziója is, amit külön pontban nem részletezek, ha itt megtettem


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.