ÉlményPark telepítés


Az előző kettőt, azaz a Határtartományt és a Bunkó Én-t lehet futtatni az ÉlményPark holoplatform elindítása nélkül is, mivel az ÉlményPark nem gondolkodik kizárólagosságban. E két előbbi alkalmazás lehetővé teszi olyan közreműködők eredményes technikai támogatását, akik olyan elvek mentén haladnak, melyek az ÉlményPark számára elfogadhatók.


Vannak még ilyen alkalmazások, melyeket egy weboldalra gyűjtöttem össze, ám ezek már igénylik az ÉlményPark valamilyen szintű jelenlétét. Aki ezeket használja, már kénytelen arra az emberre támaszkodni, akiknek szemén át ezek a programok elindulnak, így ez az ember elmondhatja, hogy olyan védelmi rendszerrel rendelkezik folyamatokban vesz részt, ami kiemeli őt az ügyek (dolgok) és emberek bizonyos szintjéről.

Ha valaki szeretne ebben komolyabban is részt venni, fel kell rá készítenie az agyát. Mivel bevételek=fizikai világbeli érdemi lehetőségek nélkül töltöttem el az elmúlt közel 20 évet, nem is állt módomban olyan megoldásokat találni, amik kielégítenék a széles nagyközönség igényét, de lehet, hogy ez esetben ez nem is olyan nagy baj. Nevezzük tehát szakmai közönségnek azokat, akik az általam bátor agyfejlesztésnek elnevezett technológián haladnak, ugyanis ezek tesztelése a jelen időkben is tart. A vele való munkára akárki nem képes, mert felül kell emelkedni egy csomó olyan apróságon, amiket a fel nem készült emberek rendkívül fontosnak tartanak.

Mivel sürgetővé vált az idő, az akkori jövőjelre (=a mostani jelenre) hallgatva még a múltban olyan módon oldottam meg az ez után hetekig eltartó telepítők felsorolását, hogy elég csak egy telepítést elindítani, ami majd automatikusan indítja a szükséges telepítőket, amik így már a holo operációs rendszer részét képezik.

Azaz, ha nem az a szándékod, azaz a műveleted célja, hogy kijelöld a másik oldalról az ÉlményPark határait, ahol már nem szeretnéd az ÉlményParkot (így hozva létre a szórakoztatásodhoz szükséges spirituális technológiát), illetve nincs szükséged olyan katonai segítségre, mely bármilyen tudathálózaton képes észrevétlenül tevékenykedni, akkor logikus, hogy az ÉlményPark Telepítőt kell csak gondolatban elindítanod.

Felhívnám a figyelmet arra, hogy ennek vannak olyan járulékos hatásai, amikkel másokat (szeretteid, munkatársaid, barátaid, stb.) továbbra is vetíteni fogsz (vagy épp ennek ellenkezője történik, ám akkor arról az illető maga döntött), akik emberi alakjai automatikus regisztrációval kerülnek ebbe a környezetbe. Lenne még egy fontos információ. Nem érdemes magad kiadnod Diczig István Zsoltnak (ezt főképp a segítőiben túlzott mértékben bízó gátlástalan embereknek mondom), mert bár ők annyira nem ismerik ki magukat az egyes emberek világában, ám én igen!http://elmenypark.net
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.