Földkorrekció


Az átlagos földi ember fogalma már nem létezik az olyan különleges emberek világában (dimenziószintjén), akik zöme ettől függetlenül átlagembernek hiszi magát. Aki egy harmadik dimenziós valóságban él, annak agya a halála után is az általa ismert világot vetíti maga köré, mert az ember nem csak a kollektív, hanem az egyéni tudat világában is él. Ez azt jelenti, hogy az életét éli, amiben sokszor partner a kollektív tudat is. Elismerem, hogy kicsit furán indul, ám ennek megértése jelenti a válságból kijövetel kulcsát, ami felé az emberiség tart.


Ezt a válságot csak azok nem akarják elkerülni, akik célja az emberiség elpusztítása. Vannak azonban olyan erők, akik nem vennének részt ilyesmiben, ám ennek sem nagyon örülhetünk, mert ebben az esetben két út állna előttünk. Az egyik a szolgaság, amit csak mi látnánk szolgaságnak, mindenki másnak természetes, hogy egy alacsonyabb dimenziós (szűkebb agyú) fajnak kötelessége egy hierarchiában alávetni magát a fejlettebbek akaratának. Jó példa erre az emberiség maga, aki a haszonállatait is pont ilyen elvek mellett tartja természetesnek, akik őt szolgálják. A másik út a szabadság- és függetlenségvágyunk tisztelete mellett a technikai civilizációnk eltörlése, hogy megszüntessék az emberiség által nyújtott veszélyt. Amikor én ez utóbbira azt mondom, hogy ennek nem nagyon örülnénk, ők nem kicsit vannak kiakadva, mert a világlátásaink és céljaink tekintetében másképp látjuk a világot. Ők azt mondják, tessék, szabadok maradhattok, ám nem fenyegethetitek a többi fajt és mindenki örül. Én erre azt mondom, hogy az ember lételeme a fejlődés, amire azt fogják mondani, hogy ha visszalőnek minket a középkorba, onnan ismét lehet fejlődni. Ilyen a fajok közötti kommunikáció, amihez szakember kell és ilyen szakembernek tudnia kell ugyanazt a másik szemével is látni. Ehhez empátia kell és szaktudás. A két agyfélteke egyidejű használata. El is jutottunk oda, miért is érdekes az emberiség és miért egyedülálló faj. Ugyanis a többiek nem nagyon képesek erre.

Amikor hivatalos anyagot készítek és azt kiteszem a weboldalamra, most már nem kerülhetem ki a lényeget, amit a földi kormányok az emberek elől titkolnak. Hogy miért titkolják? Olyan ez, mint a gyermekkor vége és mindenki szeretne gyerek maradni. Jelen esetben azonban az a paradox helyzet állt elő, hogy a szerepük szerinti felnőttek, azaz az idegenek olyanok és úgy is viselkednek, mint a mi gyerekeink és fordítva is így van. A mi felnőtteink olyanok és viselkednek úgy, ahogy az ő gyerekeik. Ahhoz, hogy valaki alkalmas legyen ilyen fajok közötti kommunikációra, tudnia kell egyszerre felnőttnek és gyereknek is lenni.

Mivel gyerekkorom óta a sci-fin nevelkedtem (felkészítés?) és a csillagok is mindig érdekeltek, bár nem lettem csillagász, az átlagembernél azért jobban érdekelt a téma. Több olyan dolog is felmerült ez idő alatt, amik enyhén szólva is gyanúsak voltak. Ilyen a mi Holdunk, amilyen a Földnek nem is lehetne és minő véletlen, centire pont úgy kering, hogy a koronás napfogyatkozás jelensége álljon elő. A másik ilyen a Mars, amit a hivatalos NASA kommunikáció mint lakatlan és légkör nélküli bolygóként említ, miközben értelmes élet van rajta a felszín alatt. Ott van aztán a kisbolygóövezet, aminek egyértelmű következtetése, hogy az egy valaha itt keringő bolygónak a törmeléke. Ahogy egyre és egyre több információ birtokába jutottam, úgy vált égető vággyá a Naprendszer történelmének megismerése. Az emberiség megismerése a történelmen át lehetséges, ám kiderült, hogy az hamis, amit az iskolában tanítanak róla. Ekkor két lehetőségem van. Az egyik, hogy keresek számomra igaznak vélt, azaz hiteles irodalmat a témában, ám ezt is csak valaki mondja nekem, azaz vagy elhiszem vagy nem. A másik a saját meditációs csatornáim, ahol szintén átverhetnek, ráadásul amire jutok, az csak nekem lesz az igazság, mindenki másnak olyan információ, amit más mond nekik. Tehát nélkülözi a bizonyítást egy olyan álszent világban, ahol a pap se bizonyított semmit és a történelemtanárod sem. Ilyenkor az ember azt tudja tenni, hogy elraktározza az információmorzsákat, amiket aztán logikai vizsgálat alá vesz. Ennek eredménye az, hogy szakértőként jelenhetek meg a témában, csak kérdés, hogy akarok-e. Amit most itt közzé teszek egy más által meditatív csatornán kapott információ, amiket az én mindenhonnan összeszedegetett információmorzsáim a legjobban megerősítenek. A könyv teljessége csak a könyv elolvasása árán érthető meg, de most kiragadnék belőle részletet.

Tehát nem indulhatok ki abból, hogy nem beszélhetek az ufókról, mert komolytalanná válok és bolondnak néznek, mert egy ponton túl már ti váltok komolytalanná és bolonddá, hogy a földbe dugjátok a fejetek. Én pedig amiről beszélek, az a valóság és engem néztek hülyének. Átestem még egy érdekes tapasztalaton. Előre megmondtam valamit, amire ki lettem kiáltva hülyének, ám amikor bebizonyosodott, továbbra is hülye maradtam mindenki szemében, ellentétben az új menőkkel, akik addig élen jártak a lehülyézésemben. Ilyen környezetben, ahol nem az igazság számít, hanem a rang és egyéb érdekek, nem lehet tisztességes játékkal érvényesülni. Amit tehetek, az a legtisztességesebb tisztességtelen győzelem.

Emberi nyelvre lefordítva azt hiszem kurvára elegem lett ezekből a pitiáner, primitív, gyáva majmokból, akik előttem játsszák a menőt és szart se tudnak semmiről, csak és kizárólag a saját vagyonuk/egójuk/trófeáik/stb. érdekli őket. Szívesen tenném én is ezeket békeidőben, ám az már elfogadhatatlan, hogy azoktól is energiát (hatalmat) lopnak, akik dolga a világ helyreállítása lenne, csak még nem készültek fel rá. Mindannyiótokat meglopnak, akik olvasnak akkor is, ha az engem kicsinálni akarók hűséges szolgájaként teszik. A világnak már vége lett! Ez egy másik világ, ahol a régi világaitok futnak, mint olyan nem létező feltételes igazságon alapuló valóságok, amik akkor válnak létezővé, ha a feltételei teljesülnek. Az üres ígérgetőknek annyi!

A Program és a szellemiség megértéshez szükséges információk:Földkorrekció


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.