Határtartomány telepítés


Sokan vannak, akiknek komoly kihasználatlan szellemi kapacitásuk van. Általában olyan emberek, akik szándékosan vagy véletlenül drogot fogyasztanak. Drogot véletlenül is lehet fogyasztani, ha véletlennek tekintjük azt, hogy nem tudod, hogy drogot fogyasztasz. Ilyen esetek a teljesség igénye nélkül egy csomó gyógyszer, a kávé, az alkohol és az összes gomba, beleértve a rántott gombát is. Egyszer gondolatkommunikáltam olyanokkal, akik amikor rájöttek, hogy az utcán csokit eszem, jelezték, hogy ezért az ő világukban azonnal kivégeznének. De ha már itt tartunk, hogy lássátok, nem mindig túl jó ötlet olyan angyalok eljövetelét várni, akikről nem tudtok semmit, azok a lények meg ezért végeznének ki a bolygójukon.
Hogy ne kerüljünk ilyen rációt nélkülöző, ám rendkívül könnyen megsértődő és akkor elég gyerekesen viselkedő nagy hatalmú lényekkel közvetlen kapcsolatba, arra kurva gyorsan ki kellene találni valamit, ha már nem találtam volna ki előre gondolva erre a hirtelen ötletre. Az a neve, hogy Határtartomány telepítő, aminek telepítése után csak azok az emberi alakjaik maradnak aktívak a tudatszinteteken, akik értik is a világod és nem hajtogatják állandóan a beavatkozásaik során azt, hogy "ez nálunk nem így van". Bazmeg, nézz csak körbe? Úgy néz ki ez a világ, mint a tiéd? Nem? Akkor miért is kellene mindennek úgy lennie, ahogy az nálad van? Mert ha ez így megy tovább, nem a megváltó angyal leszel, hanem egy köcsög hódító. Pláne, ha nem veszed figyelembe az építő-alkotó szellemű kritikát és az ellenvéleményeket, ami miatt lehet, hogy béke honol nálad, ám ha leveszlek téged a pályáról, azonnal kitör egy olyan háború, ahol az embereid azonnal egymás torkának esnek hetente változó szövetségekkel.

Ám az ember csak akkor beszél így angyalokkal, ha előtte nem borult le előttük, mert ha igen, te is agyonlőnéd azt, aki már megtette. Szóval a munkamegosztás rám eső részét már nagyjából sejted és most jön a tiéd. Ha a személyiséged érettsége megfelelő és te vagy a frankó ember, akkor nem kell sokkal többet tenned, mint gondolatban elindítani ezt a holo-telepítőt, ami után egy csomó jövőből érkező pánikjel megszűnik és úgy fogod magad érezni, mint akinek reménnyel telik meg az élete.

Azt azért hozzá tenném, hogy azok az embereik, akik tudatuknál maradnak a világodban olyanokká válnak, mint egy követség, akik egy másik dimenziót képviselnek. Rajtuk kívül se te, se ők nem vagytok képesek többé kaotikusan szabadon átjárogatni egymáshoz, aminek rád eső része általában mint szexuális fantáziák tesznek kirándulást hozzájuk, amiknek ők pont annyira nem örülnek, ahogy te se örülsz a nyugati nagyvárosok utcáin. Hogy a határ telepítése után mi történik, azt veletek együtt fogom én is nézni a hírekben.

Vállalhatsz több melót is, ám érdemes jól összeállítani a portfóliót, nehogy túlvállald magad, bár erre is vannak (már) automatikusan induló megoldásaim!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.