A fehér ember tündöklése és tündöklése


"Mi történt akkor, amikor kikerült a fehér ember kezéből a hatalom? Azonnal leszámoltak a politikai korrektséggel. Egy olyan világ jött volna el, amire senki sem kíváncsi."Amit most ide leírok, mindenki számára fikció, aki nem képes arra, hogy a saját (harmadik) szemével lássa. A vallásos emberek hite a modern világot a Mennybe emelte, ahol egy olyan entitás sugározta a Vezető Mintát, aki nem ismeri a kritikát, az ellenvéleményt, a javaslatokat, a polgárságot, a demokráciát és a pénzt. Elkezdett a világ lassan változni. Ennek a változásnak vagyunk napjainkban az elején. Én megjártam a jövőt is. Aztán úgy döntöttem, hogy bármit megteszek, hogy megakadályozzam azt, amit láttam. Ez a bármi a halálom utáni tudati utazás lett a múltba, ahol beleszálltam abba a testbe, akiből már eltávolították a lelket azok, akik így nyírják ki az ellenfeleiket. Elintézik őket még akkor, amikor ők még nem is tudnak semmiről. Most itt vagyok, az a demokráciát védő demokrata, akit fasisztának fognak látni a jelen demokratái. Ha ezek után soha nem is állnak velem szóba, akkor is egy olyan világban fognak élni, amiben én is szívesen élnék, ám nem fogok ráérni. Ugyanis a fejembe vettem, hogy elintézem azokat, akik ehhez az egészhez a magasabb dimenziós segítséget adták. Nem kell más hozzá, mint jelentős katonai erő és pár új technológia. Az egyik adott ezen a bolygón. A másik pedig csak (igen rövid) idő kérdése. De ne szaladjunk ennyire előre.

Pár éve valakik megpróbáltak lefizetni. Nem úgy, hogy idejöttek és letették a zsét, hanem a spirituális csatornáimon érkezett egy személyes megkeresés, amiben egy luxusórát és egy sportkocsit ajánlottak fel. Akkor már vagy 12 éve meditáltam. Tudjátok mit tettem le az elején? Az órámat, azóta sem hordok ilyet, pedig van egy csomó. Na és kitaláljátok, minek járt le a határideje? A jogosítványomnak még valamikor nem tudom mikor, mert kurvára nem ezzel foglalkoztam. Azaz két olyan dologgal próbáltak megállítani, amiknek már nem láttam semmi hasznát. A tippem szerint ez után a nők jönnének, amit szintén megpróbáltak, ám az elején (amikor még lett volna rá esély) sajnálták a jó csajokat, amikor meg már leesett nekik a dolog, elkéstek vele. A vicces az egészben az, hogy még ma is be lehetne küldeni ide egy csajt, ám azt csak paraméterekkel lehetne megtenni, ők viszont csak konkrétumokban képesek gondolkodni. Lefordítva ők kijelölnek valakit, csakhogy már nincs olyan emberük, aki ezeknek a paramétereknek megfelelhetne. Talán lenne másoknak, ám ezek még a szövetség lényegét sem képesek megérteni. Azt nevezik szövetségnek, hogy a másik mindenben teljesen alárendeli magát nekik. Ez pedig nem fog menni és magam tapasztaltam ki, hogy miért, amikor úgy esett, hogy megismertem az ellenségeimet.

Ezek az ellenségeim ma olyan emberek képében léteznek, akik eltökélt szándéka a rasszista fehér ember eltüntetése a bolygóról... hogy aztán élvezhessék a fehér ember vívmányait a fehér ember nélkül. Ezt olvasni a jelenben egyrészről hihetetlen, másrészről felháborító, harmadrészről visszataszító. Ezért nem is gondolkodtam olyanban, hogy tömegek állnak mellém, mert nem vagyok fasiszta és erre a jelenben csak ők tennék. A rasszista fehér embert amúgy olyanok vádolják ezzel, akik nem ismernek azon kívül mást. A rasszista fehér ember az összes hibája mellett az egyetlen, aki megteszi azt, hogy nagyméretű tüntetésen áll ki a többiekért. Senki más nem teszi ezt! A jövőben sem tette senki, azaz senki sem állt ki a fehér emberért. A megállításom harmadik eleme, azaz a kinyírásom megszámlálhatatlan kísérlet után is elakadt és nemrég vetették be az utolsó lapjukat, hogy lássam a jövőből visszatért időutazók beszámolóit. Ám még a jelen is képlékeny, sőt a múlt is, nem hogy a jövő, bár ezt 3D-ben csak a jövő vonatkozásában érti meg az (átlagos) emberi agy.

Ha tehát oda akarok menni egy másik bolygóra és valaki fejére akarok baszni egy atombombát (ugyanis egy másik létsíkról érkező, magukat halhatatlanná tévő lényeket így már vissza lehet küldeni arra a létsíkra), először el kell innen takarítanom az általuk már megkezdett műveleteiket végző embereiket, akik már mind felelős pozíciókban vannak. Bár van megfelelő minőségű emberanyag a pótlásukra, sajnos ez még nem lesz elég, mert a fehér ember világát elsöpörni tervezett túlszaporodást is meg kell állítani, ha nem akarom azt, hogy mire visszajövök, egy teljesen más világot találjak itt. Meg aztán sem űrhajót, sem atombombát nem fognak csak úgy nekem ideadni, azaz mindenképp meg kell szereznem a bolygó feletti hatalmat. Jelenleg a három fokozatú terv első fokozatának a végén járunk, ami arról szól, nevezzük naiv verziónak, hogy itt blogolok és az illetékesekkel mindent elintézünk a háttérben úgy, hogy erről alig szerez pár ember tudomást. Sajnos a közeg már nem alkalmas erre, mert az a kollektív tudat már annál mélyebben benn van, hogy engem ne kezeljen a világ ellenségként. A 2. pont a magam által kifejlesztett spirituális erő és technikák igazi tesztje is egyben, a 3. pont pedig a legvégső verzió, amivel bizonyos velem szövetséges entitások szerint egyből kezdenem kellene. Ám már hallom erre gondolva a mantrázó kántálást, hogy "gyilkos", ami jellemző erre fejletlen nem fizikai formában jelen lévő lényre, hogy az első vonalat az ellenem hangolt, amúgy velem baráti emberek képezzék. Demokrata lévén azonban ezt nem tehetem. Elég anyagot készítettem már arra, hogy előkészítsem a közeljövő történéseit.

Csak pár szót ejtenék az ellenfeleimről, akik annyira bíznak az entitás spirituális erejében, aki őket támogatja, hogy már a látszatát sem akarják tartani annak, amiről beszélnek ahogy haladunk előre az időben, de inkább beszéljen egy kép helyettem. A magyar parlament, 2016 ősze, a gyermekvédelmi törvény általános vitája. Akik ebben az országban élnek, azt tekintik a legnagyobb dolognak, amit én csak az első lépésnek a célom felé. A Nyugat nem fog hanyatlani, ám mindenképp át fog esni azon a tanulnivalón, ami nélkül majdan a bolygót uraló fehér embernek feltétlen át kell esnie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.