A jövő garanciája


Csúfosan megbukik mindenki, aki nem a helyes szellemben viszi tovább ezt az ÉlményParkot.Ismét valami amire nem sokan gondolnak, akik vallásokat alapítanak. Én nem alapítottam vallást, ám ismerem az alacsony látószög és az emberi természet jellemzőit, no meg tanulok a történelemből. Szerintetek Jézus az az ember volt, aki örülne, ha meglátná ezt? Az Arvisura ír róla. Eredeti neve Matariós (fura egybecsengés a Matrjoska babákkal) és már fiatalon kitűnt éles eszével, aztán az egyiptomi beavatottak között kötött ki, Mazarehi Aranyasszony tanítványa lett. Onnan indult el egy kalandos útra, érintve Tibetet is és Ordoszban, az akkori hun fővárosban kötött ki, aztán ment a forrongó Júdeába. Útközben (ha jól emlékszem Nippurban) krisztussá kenték, de megkapta Gilgames koronáját is. Esze ágában nem volt vallást alapítani! A célja az volt, hogy az idegenek világát lehozza a Földre. Amúgy mindenhol, ahol járt nagy hatást tett az emberekre, egy alternatív kutatás szerint nem is halt meg a kereszten, hanem Kasmírba ment, amit talán megint egy fura egybeesés igazolhat, ez pedig a Kris...na hívők megjelenése. Az akkori Júdeában a zsidó szekták mind másképp értelmezték szavait és bár a tanításai egymás szeretetéről és a békéről szóltak, mégis véres összetűzések alakultak ki az eltérő értelmezések igazsága miatt közöttük. De van itt más is. Ugye mindenki azt hiszi, az iszlám Mohameddel indult. Nos itt sem beszélhetünk másról, mint arról, egy alacsonyabb látószögű ember, aki meglátta a hatalom lehetőségét, hogyan terelte egészen másfelé az eredeti tanokat.
Azaz soha nem a nagy látószögű ember szándéka érvényesült, aki megfogalmazta az eredeti tanokat, hanem az eltérő értelmezések valamelyike vált uralkodóvá. Ez abból a szempontból nem túl jó, hogy az ilyen tanok mind egyéni értelmezésre várnak, azaz itt sem az a cél, hogy a közeljövőben mondjuk egy ember vagy egy szervezet kisajátítsa magának az ÉlményParkot és átalakítsa a filozófiáját. Nagyon sok figyelmet fordítottam erre és komoly garanciákat is építettem be a rendszerbe. Mivel ez az első alkalom, hogy létezik az internet és az első alkalom, hogy mindezt egy ateista istenkutató* fogalmazza meg. Egy ateista sem szeretne vallási bálvánnyá válni, ezért azoknak, akik értik ezt, úgyis minden világos, akik nem, azoknak pedig legyek egyszerűen Sátán. Mivel az ember képes ebből is a maga képére formált rendszert idealizálni, olyan imidzset is vettem fel, amit elég nehéz tömegek számára elfogadhatóvá tenni. Az ezotéria nem a tömegekről szól, a nevében is benne van, hogy belső világ, amit kívülről senki sem fog tudni neked megmondani, mármint azt, hogy a te belső világoddal mi a helyzet, csak te!

A vallások szólnak a tömegekről. Ha tehát valaki ebből vallást akar csinálni, először le kell tesztelnie a holoprogramjaimat, amiket azért készítettem és helyeztem el a megfelelő módon, nehogy valaki vallást csináljon belőle. Első körben csak figyelmeztet és igyekszik visszaterelni a helyes útra és csak utána szívatja meg azt, aki nem ért ebből. A vallásos emberekre amúgy úgy tekintek, mint akik egy holofantasy játékot játszanak, amit kiterjesztenek a valóságukra. Aki nem képes azonnal váltani azokra az impulzusokra, amiket emiatt kap (mi nem kívánunk templomokat, zsinagógákat, mecseteket, stb., azaz irodahálózatot létesíteni a Földre, mi Ügyfeleinkkel a gondolatban elérhető Személyes Ügyfélkapun át kommunikálunk), annak az elején még rendelkezésére áll a Szent Holoszerverhez és az Admin Prófétákhoz imádkozás, a muszlimoknak pedig a Neoszlám, ami nélkülözi Mohamednek a nem feltétlen 21. századi személyiségét.


Csak egy gondolat és minden marad a régiben, csak már az ÉlményPark szolgáltatja az iszlám rezgéseket és elindítja az embert a modern világ felé. Időnként vannak igen élethű álmaim és egyszer az egyikben egy tök jó világban találtam magam. Ez abban az időszakban volt, amit én iszlám háborúként jellemzek, ami a spirituális térben zajlott. Ekkor zuhant rá a toronydaru is Mekkára (bár szándék szerint az nem egy toronydaru volt) és mondhatnák, hogy győzni akkor van esélyem, ha Mekkában hó esik, azért sikerült józan lényekre akadnom, akikkel elindulhatott egy érdemi párbeszéd, miután bizonyítottam valamit.
Komolyan mondom, hogy nem szokványos dolog az, ha cserébe ilyenkor nekem is bizonyítanak, ám itt megtörtént. Az egyik rendkívül reális álmomban egy tóparton ültünk egy társasággal. Valaki szólt, hogy dolga van a postán, én pedig elkísértem. Ahogy mentünk a városban, beértünk egy kis térre, ahol megláttam egy mecsetet ott, ahol templomok szoktak lenni. Hát ez meg mi a faszt keres itt? Azonnal reflexből kilőttem az elmémmel, mielőtt valaki arra gondolna, hogy orosz cirkálórakétákkal a hátamon szoktam bulizni. Bementünk a postára és amikor kijöttünk, mintha egy másik világba léptem volna. Mert abba is léptem ki. A '80-as évekre emlékeztető kopott buszok, a háttérnyugalmat felváltotta valamilyen állandó rohanás és besúgószag terjengett a levegőben. Egy csomó információ jött, hogy pl. mobiltelefonja csak az elitnek lehet. Be is húzódtam egy kapualjba, amikor megcsörrent a tabletem (az agy ugye abból főz, amilyen van) és épp elkezdtem beszélgetni egy számomra tök ismeretlen csajjal, amikor megjelent egy rám néző fej és kizuhantam az álomból. Értelmezze mindenki maga, nekem egy dolog jött ki ebből tisztán. Lehet, hogy nem az iszlámmal van a baj, hanem az arabokkal. Ám a fejlettségi szintek ott sem állnak meg Mohamednél, így mindenképp létre kellett hoznom egy védett zónát (ez lett a regisztrációs gondolattal elérhető neoszlám) a fejlett arabok számára, akikre gondolom amúgy a biztos halál várna egy kiadós kínzás után anélkül.

Tehát a végére a lényeg. Mindent megtettem, ami csak tőlem telt, hogy megakadályozzam, hogy valaki az ÉlményParkból vallást csináljon. Ha ez mégis megtörténne, mindenki tudja meg innen, hogy létezik fölsőbb világ olyan, hogy menny, ahova a halálod után bármikor meg is érkezhet a tudatod.* Ez így nem pontos, mert az ateista tagadja isten létezését, én viszont inkább tudományos szemléletű istenkutatónak mondanám magam, aki szerint nincs arra bizonyíték, hogy létezik, ám arra sincs hogy nem. Bár filozófiai értelemben létezik, ha definiálni tudod és ezoterikus értelemben is létezik, ha létrehozod a hiteddel.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.