A magyarság felemelkedése


Nem tudom, mit írnak erről az ezoterikus könyvek, nem olvastam erről semmit. Azt sem tudom, mit mondanak erről az előadásokon, nem láttam egyet sem, csak ennyit tudok a témáról, hogy a magyarság fel fog emelkedni és ennyi nekem bőven elég is.


Kezdjük ott, ki tekinthető magyarnak. Azt már az elején megtanultam, hogy azonos fogalmak alatt a felek akár teljesen mást is érthetnek és erre egy külön iparág alakult aki, akiket én spirituális maffiának nevezek. Bűnözőknek inkább csak a földi oldalán éldegélő emberei formákat nevezném, az Ég azért nem ismeri mondjuk a rasszizmust és a korrupciót, mert nem ismer azon kívül mást. Remélem ennyi bevezető után legalább kellemetlenül kezd mocorogni pár ember, akik arra játszanak, hogy majd ugyanazt fogom ezen érteni, amit ők és minden el van intézve.

Ha azt mondom, hogy magyar, azon a Föld teljesen mást ért, mint az Ég. Még az Ég sem érti mindenhol ugyanazt ezen és a dimenziók sem. Az egyik dimenzió a magyar szó hallatán a cigányokra gondol, a másik a zsidókra, a harmadik pedig olyan emberekre, akik megfelelnek egy adott minőségnek és nem folytatom a sort, hogy pár embernek a maga ismeretanyagával ezek az információk merre szárnyaltatják a képzeletét. Mondom én hogy értem, mert jelenleg ez számotokra a leglényegesebb.

Amikor ezzel pár éve foglalkoztam, alkottam három fogalmat. Az egyik a földi értelemben vett magyar fogalma. Ez egyszerű, akinek papírja van arról, hogy ő magyar állampolgár. A másik az égi értelemben vett magyar, ők azok az emberek, akik megfelelnek ennek a minőségnek függetlenül attól, milyen állampolgárok. A harmadik pedig, hogy ki tudja a kettőt együtt. A földi értelemben vett magyar kifejezésben van egy érdekes szó, aminek kettős jelentése van és ez a mai földi viszonyok mellett (amiben nagy szerepe vagy egyes égi jelenségeknek is) különösen jelentős és ez pedig a "vett". Attól, hogy felkötsz magadra egy fekete övet még nem leszel mester, csak úgy fogsz kinézni. Ez erről a véleményem.
Fejtsük akkor ki ezt a témát, mert tudom, hogy ezt kevesen ismerik a megfelelő mélységében. Én egyáltalán nem ismerem, csak jártam azoknál is mélyebb mélységekben, ahonnan az illető hölgyek és urak szerezték hatalmukat, akik aztán ezt az egészet félrevitték a maguk (és haverjaik) megelégedésére. Ugye eredetileg liberális lennék (mert mi más lehetne egy igazi vízöntő), aki ugye a jelenlegi uralkodó politikai értelmezésben együtt reggelizik Soros Györggyel, akivel még a tojásrántotta mellett is az ármánykodáson dolgoznak. Mondanom sem kell, azért ez a téma ennél kicsit bonyolultabb és nem is megyek nagyon bele, mivel Sorost pont akkora gazembernek tartom, mint Orbánt, aki lehet azért haragszik rá, mert valaki valamiben még nála is jobban teljesít.


A kép eredeti címe: így buliznak a keményen dolgozó kisemberek


Tehát beszéljünk a magyarságról, akiről te úgy hiszed, hogy csak az lehet, akinek van erről papírja, ami a mai modern világban már egy kis műanyag lapocska. Meg jár hozzá egy útlevél is, amit biztosan nem adna ez a cigány-zsidó maffia a fidesz csak úgy mindenkinek, aki rá mosolyog (megspékelve egy súlyos összeggel a magánszámlájára pár magyar embernek), ha valóban értenék ezek az urak a magyarság lényegét (vagy érdekelné őket egy fikarcnyit is ez). Eddig nem volt probléma ennek kellően meg nem értése, mert a magyar emberek akaratából kormányra került párt vezetője erről gondoskodott. Vannak azonban itt másfajta magyar emberek, akiket felháborított ez a gátlástalan és pofátlan mód, ahogyan ezek a magyar emberek megszerezték a politikai hatalmat és ahogyan visszaélnek vele és én is ezekhez tartozom. A régi rendszerben úgy nőtt föl több nemzedék, hogy a Nyugat jelenti a szabadságot, nos ahogy megismertük a bankok által irányított Nyugatot, rájöttünk sok olyan dologra, amire ha nyugaton születünk, még ma sem. Az igazi magyar pedig nem az a fajta, aki az ilyet csak úgy lenyeli, azok másfajta magyarok, mert igencsak felhígult a mezőny.

Pont emiatt is volt szükség arra, hogy én is foglalkozzam ezzel a kérdéssel. Mivel eddig minden ilyen feladatot igyekeztem a legtisztességesebben végrehajtani, ez sem jelentett kivételt. Nem osztom a kollektív tudat sok olyan álláspontját a kérdésről, ami eddig kőbe lett vésve, de aki ismer, az tudja, így van ez sok más területen is. Ha a következő mondatot megértitek, megértetek engem is. Nem azt mondom meg, ki a magyar és ki nem, hanem felállítok egy paramétersort és aki ennek megfelel az magyar, aki nem az csak annak látszik. Vagy lehet magyar egy alsóbb világban.


Még sok magyar ezós is Lemuriának hívja Ataiszt


Eredetileg a magyar kifejezés az ez előtti globális civilizációban volt ismert. Egy olyan közösséget jelentett, aminek bárki tagja lehetett, aki elfogadta annak elveit. Ezek a következőképp fogalmazhatók meg: nem háborúznak és a szeretetben élnek. Mai értelemben tehát azt mondanánk arra, hogy magyar nemzet, mintha azt mondanánk, hogy "keresztény nemzet". Ebben az új globális civilizációban azonban már a föld magántulajdon részét képezi (ezért épülnek ilyen épületek) és sok egyéb olyan változás van (például államhatárok), amik teljesen átrendezték a helyzetet, ami miatt olyan - az előző világban élő számára érthetetlen - dolgok is természetesek, mint a magyar hadsereg. Itt jegyezném meg a beavatkozó idegenek súlyos dilettantizmusát, amikor ezeket meglátták, azonnal a cigányokhoz fordultak (akik meg a zsidókhoz fordultak) és úgy igyekeznek (nem utolsósorban a hozzájuk imádkozásaitokra hivatkozva) nekünk segíteni, hogy valójában tönkretesznek minket.


A NER alapja az, hogy elnézed a lopást neki, ő pedig megvéd téged (de vajon mitől és meddig?)


Ebben a helyzetben tényleg jól jött egy spirituális mutáns, akivel szemben tehetetlenek. Ez a spirituális mutáns nem dogmákra alapozza világképét és a minden érintett fél számára elfogadható megoldásra törekszik. Mindjárt azonnal szinte mindenki az ellenségének is kiáltotta ki és azóta mint spirituális harcos végzi dolgait. Olyan látószögre emelkedett, hogy a lehetetlennel egyenlő annak az igénynek a kielégítése, hogy érthetően mondjon el mindent, mert az ember azon, amit nem ért azt érti, amit érteni akar. Már pedig hiába írok le mindent, az embereket elsősorban a saját érdekeik mozgatják, a szívük pedig ragaszkodik a megszokáshoz és a kényelemhez, így aki itt (az amúgy mindenki által várt) változást hozza el, annak nincs könnyű dolga.
Elérkeztünk napjainkba, ahol egy köcsög (ez én lennék), akit senki sem hatalmazott fel erre (hirtelen milyen demokraták), elkezdi a műveleteit, amit 20 év mélytransz meditáció alapozott meg. Bár senki sem hatalmazott fel erre, úgy hívják a jelenséget, hogy hallgatsz a belső hangodra és feladsz mindent azért, hogy teljesítsd, amit bevállaltál. Azaz saját jogon szereztem kompetenciát (azt hiszem kiérdemlésnek hívják) és meg is tettem mindent azért, hogy rendesen fel is készüljek rá. Teljesen alá is rendeltem magam a feladatnak és amikor rájöttem, hogy ennek a spirituális maffiának az Égben is vannak részei, önállósítottam magam, amihez nagy segítséget nyújtott az egyéni tudatom.

Most nem térek külön ki arra, hogy egy ateista (inkább tudományos szemléletű istenkutató) hogyan boldogult el a isteni szinteken, eleget dumáltam már erről. Lényeg az, hogy olyan megoldással álltam elő, aminek eredményét látva megkaptam a kompetens isteni pecséteket (jelentsen ez bármit), azaz hivatalosan is papírom van arról, hogy nem vagyok égi bűnöző. Pedig égi értelemben bizony úgy kezdtem. Aztán a karrierem más irányt vett.

Nos a magyarság úgy fog felemelkedni, hogy ezen a szinten csak azok maradnak, akik megfelelnek egy rakás minőségi paraméternek. De meg tudom csinálni azt is, hogy mindenki úgy lássa, hogy felemelkedett, a holo-informatikában sincs olyan, hogy lehetetlen. Tök mindegy, ki milyen nép tagja, égi értelemben akkor is magyarnak számít, ha egy kukkot sem beszél magyarul és a térképen se tudja megmutatni, hol van Magyarország, ha megfelel ezeknek a paramétereknek. Ez alapvetően az igazi-eredeti magyar filozófia. Ez a civilizáció azonban szemita gyökerekkel is rendelkezik (akik önmagukat mások fölé szeretik emelni), így már bizonyos értelemben igenis számít, ki olyan jó, hogy sikerült magyar állampolgárnak is születnie, megtanulnia magyarul ésatöbbi, mert a játék attól még játék marad akkor is, ha mindenki ilyen fontosnak és tökéletesnek érzi önmagát.

Ja, eredetileg tanítóként kellett volna tevékenykednem, azonban rájöttem arra, ahol ennyi fontos és tökéletes ember van, oda nem kell tanító."Választhatod az állami megoldást is, ez egy magánvállalkozás ugyanarra"Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.