Az emberi tudat új felépítése

... avagy miért nem vagyok rasszista és erről papírom is van!Minden bizonnyal vannak olyanok, akikben felmerült, ha meg akarom állítani a túlszaporodást, akkor hogyan tudnám elkerülni azt, hogy rasszista legyek. Ugyanis szerencsétlenségemre Afrika és India áll egy olyan népességrobbanás előtt, amit elképzelni se tudtok még a mában. Ők meg ugye nem fehérek és rasszista/fasiszta (ugye az átlagelme e két fogalmat összemossa) csak a fehér ember lehet (a ruandai fekák nem voltak fehérek, ezért nem is lehettek fasiszták) és én meg pont fehér ember vagyok. Igen, mégpedig egy olyan fehér ember, aki egyszerre használja azt, amit a többiek külön-külön, beleértve szinte minden olyan nem fehér bőrűt, akik az eszüket egyáltalán nem használják és egy csomó fehéret, akik meg csak azt használják.

A papír azért jó, ha van, mert fel tudom mutatni bárkinek, aki ha meglátja, miket fogok művelni, biztosan ellát valamiféle alacsony látószögű váddal, mondjuk hogy tömeggyilkos lennék. Azért nevezem alacsony látószögű vádnak, mert ugye büntetni csak föntről tudnak, ami magasabb látószöget is jelent egyben, ám sajnos helyzetem olyan, hogy amire hivatkozom, az sokuknál is magasabb látószögön van. Nem fogok megölni senkit, csak áthelyezem őket egy másik pályára. Ha lenne egy holoszervered, amin lenne egy csomó üres pályád és egy túlzsúfolt, te se tennél másképp. Nos nekem van.
Amikor erre a feladatra vállalkoztam, nem arra vállalkoztam, hogy kinyírok egy csomó niggert meg curry niggert, hanem arra, hogy egy anomáliába fordult (máskülönben megszűnő) világot tudatrendezek, a ti nézőpontotokból csak simán rendezek. A túlnépesedésre több magyarázatot is találtam, amik jellemzője, hogy ahány tudatszint, annyiféle jó válasz van rá, amik viszont összekeverednek. Ha mondjuk valaki csak a 3D-ből szeretne egy darab választ. Ha a tested a 3D-ben van, a tudatod viszont ki tudja hol, ebben a 3D-ben úgy is össze lehet veszni, ha mindenkinek igaza van és most értetted meg a sok monoteista vallás egyidejű létezését és a vallásháborúkat is. Meg amikor a két ellenséges B-közép egymás torkának esik, a vezetőik meg másnap a szokásos kártyaparti közben beszélik meg az eseményeket. Szóval ebben a mezőnyben egyrészről ott állsz szemben egy rakás hülyével jóindulatú emberrel, akik (az ő nézőpontjukból) jogosan háborodnak fel rád, másrészről meg egy rakás angyallal mindenféle érdekek mentén mozgó nagyobb látószögű emberrel, akik neked biztosan nem akarnak jót, mivel mindenben csak a hatalmat látják. Itt írogatni erről is tök felesleges lenne, ha nem lenne szórakoztató annak alternatívájaként, hogy várakozás közben csak bámuljam a falat, mert dolgozni nem engednek azok a lények, akik valamiért felelősséggel tartoznak irántam és be vannak fosva a látószögükbe még csak érintőlegesen sem fér bele az, hogy egy ilyen rangú lény ilyesmivel üsse agyon az időt.
A legjobb ezt az egészet úgy elképzelni, mintha lenne egy henger alakú toronyházad, aminek sok emelete van. Korábban már mint Virágforma utaltam rá. Attól függ, melyik emelet melyik szárnyában van a szobád, milyen (tudat)szinten és milyen minőségi szinten vagy. Abban biztos lehetsz, a szomszédaid is hasonló emberek lesznek és nem lesz közöttetek olyan vita, ami a másik másságáról szólna, mert nem lesznek mások akkor sem, ha más a bőrük színe. Attól még kitörhetnek ilyen háborúk, hisz a minőség azt jelenti, hogy ha két alacsony minőségű ilyen ember akad össze az alsóbb szinteken, lehet hogy ilyen okból fognak egymással harcolni, ám ugyanennek a szárnynak a felsőbb emeletén már békében megférnek egymással.
Az épület tetején pedig már nincsenek szárnyak, csak egy olyan terem, ahova minden irányból emelkedni lehet. Hogy hova, arról most nem beszélnék, hisz ez ráér akkor is, ha már annak közelében vagy. Ez egészen pontosan megfelel annak a programnak, ami arra a kérdésre ad választ, hogyan jutsz oda? Úgy neveztem el, hogy Emberi Agy Hypertér azt a megoldást, ami úgy néz ki, mint egy metrojárat. A tudatoddal kell gondolatban megkeresned az Állomást, a jegyed te magad vagy a jelen minőségben. Azaz megteheted azt is, hogy előbb fejleszted még magad és csak utána hívod be ezt a programot és hátha így már más emeletre visz.
Amikor valakik döbbenten érkeztek a fejem fölé azzal, hogy én rasszista lennék, lett egy csomó válaszom rá. Először mondom a komoly választ, aztán jön a poénosabb. Ha én nem kedvelem a bunkó, primitív fehér embert, akik mondjuk semmi kivetni valót nem látnak az erőszakos bűnözésben, akkor miért kellene szeretnem az övékét? Mert feketék? Mert arabok? Ugye a zsidók is fehérek, de ebbe most ne menjünk mélyebben bele, mert nagyon meglepődnétek. A fehér emberrel szemben indított, általam rasszizmusfegyvernek nevezett taktika is erről szól, mégpedig olyanok részéről, akik nem is tagadják a fehér emberrel szembeni utálatukat. De nekik szabad, mert ők ugye az áldozatok. Nos lehet, csak nem velem szemben, akinek nem csak ilyen papírja van, hanem másféle is, ami alapján simán kinyírhatná az összes színes bőrűt is, ha akarná, de nem akarja. Helyette kitalálta ezt, amit volt lehetőségetek most mélyebben megismerni.
Még így a végére egy gondolat. Abban mindenki egyetért (gondolom az érintettek kivételével), hogy azért van az a szint, ami alatt nincs értelme senkit sem életben hagyni. Ők energia formában visszatérnek a Forrásba. A többiek pedig alanyi jogon vesznek részt ebben a rendezési folyamatban, ugyanis a fehér ember sem egyforma és ez a fehér ember már rég túlhaladta a hódoltság és a hála-lekötelezettség korát. Viszont ez a fehér ember csak az épület magasabb szintjein található, így könnyen lehet, hogy akik ilyesmiket várnak el (sokszor lehet jogosan), azok már a Játék részei. Mert ha már csinál valamit az ember, azt csinálja nagyban és ezzel a részvétellel mindenki - áldozatos angyali feladat keretein belül - részt vesz egy gigantikus gyógyításban is, amit azért nem ecsetelek nektek, mert ugye (ilyenkor persze) kisemberek vagytok. Mert a felelősség csak a nagy emberek privilégiuma!

Ja, majdnem elfelejtettem a rasszistavádra a poénos válaszom. Rasszista még sosem voltam és örülök, hogy ezt is kipróbálhatom! Üzletileg pedig csak az interdimenzionális utazási irodámnak csináltam most reklámot.
- Hal van az a papír?
- Nyomtasd ki ezt és ott a kezedben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.