Az Én leállításom

Egy felelősen gondolkodó felelőtlen ember mindenképp garanciákat épít be ott, ahol felmerül a teljhatalom. Azaz előre gondoltam arra, hátha velem lesz a probléma és egy program figyel erre a magam részéről. Ezért amióta a weben tevékenykedem, fel is készítettem ilyen embereket, hogy képesek legyenek rá. Mert más nem nagyon.

Tehát az egyik garancia egy csomó olyan ember, akinek felkészítése van arra, hogy engem leállíthasson. Ők tőlem érthetően teljesen függetlenek, azaz hogy úgy mondjam a piac gondoskodik felbukkanásukról. Ám ez még közel sem garancia, mert közben elég jó lettem a spirituális hadviselésben.Én a másikra fogadnék, ami egy leállítókód, ami a holografikus platformról működik. Ez egy eseménysor, ami bizonyos pontjain bizonyítani kell. Elég rugalmasan formálódik, azaz nem csak egy kapcsoló, hogy "be" és "ki", hanem komplex módon hat. Amaz esélyeiről annyit, hogy bár erre fogadnék, annak valószínűsége elképesztően kicsi, hogy ez az eseménysor véletlenül bekövetkezne.


Amúgy meg van egy saját világom egy általatok sosem el nem érhető dimenzióban. Azaz lenne nekem jobb dolgom is, mint hogy itt ármánykodjak, hogy engem le kelljen állítani. A beállításaim szerint mindig a legenyhébb dolgokkal működöm, amit ha durvának találtok, akkor tudjátok, hogy ez a mindenkori legenyhébb verzió.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.