Az én programjaim

Mások lehet régiesen mágiának hívnák, ám ez már a modern kor, amiben nincsenek mágiák. Ha nincsenek mágiák, akkor programok lesznek. Amit mindenki a tudatával letölthet és használhat is, mintha egy kiterjesztett valósággal tenné. Ami annyira élethű, hogy nem is venni észre, hogy itt mindenki kaszkadőr.

A fejlesztések során építettem arra, hogy lesznek majd erre fogékony és érdeklődő emberek, akik majd tovább fejlesztik az én 1.0-ás verziószámú alapprogramjaimat. Ugye én mintha egy windowst csináltam volna a fejedben, ám a linux filozófiájával. Azaz nyitott volt a fejlesztésekre. Sajnos azonban a terület túl nagy, az ember meg kevés erre, hogy értelmes időn belül ez egy stabil rendszer legyen és itt jött jól egy engem kereső csapat a jövőből, akikről le is tudtam frissíteni az ÉlményPark egy jóval későbbi verzióját, így ez a probléma a mostanra kipipálva.

Amikor a mobiltelefonodon nyomogatod az appokat és unott fejjel lapozgatsz közöttük, tudd, hogy jobb gép van a kezedben, mint az első űrhajók számítógépei. Ezek az appok olyan dolgokat tudnak, amiket a régebben élt emberek szó szerint varázslatnak néznének. Itt a szemlélet változott és az ebbe beletanulás is csak ezen múlik. Van, akinek elsőre sikerül és van, akinek nehezen. Azért írom ezt nullkilómétereseknek és nem a szakmának, mert a szakma már ragaszkodni fog gondolkodásának kereteihez, a teljesen kezdők meg nem.

A normál működésben ezt a windowst a harmadik szemed vetíti több üzemmódban:
1. Néma üzemmód | a profiknak javasolt
2. Fátyoldesktop | nevében sokat mondóan kerül a szemeid elé, rá a külvilágra
3. Fátyoldekstop a Varázslóval | asztal varázslónál sokkal többet tud

Ennyi elég, mert egy földi ember úgyis mindent tud magától, ha meglátja az egyszerű kezelhetőséget. Cél, kitapasztalni az admin felület és a valóság közötti kölcsönhatást.

Amikor valaki arra gondol, hogy vajon milyen mágiával jöhetek ellene és ezt innen szeretné megtudni, az elsőre nehéz vállalkozás lenne. Te milyen programmal mennél Bill Gates ellen?
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.