Az új kor szelleme

Először ÉlményPark Közlemény volt a neve, de nem tudtam kihagyni egy jó poént és sokan a Spirituális Együttműködés Rendszereként ismerik. Bár maga a közlemény csak a hatalomátvétellel kapcsolatos alapvető kérdéseket tisztázza, érdemes foglalkozni az új kor szellemével is.

Az új kor szellemében más irányítási és szemléleti rendszerre áll át a bolygó. Föntről nézve meg fog felelni a galaktikus követelményeknek, lentről nézve is meg fog felelni a demokrácia követelményeinek. Azaz semmi sem fog történni, mint a jelenlegi rendszer és a kinti rendszer közé ékelődik be egy új szféra, amit a fejlett ember (tudat)szintjének neveztem el.

Mint föntről nézve a bolygó ura, lentről nézve a háttérhatalom háttérhatalma először rendezem azt a problémát, amit az okoz, hogy az amerikaiak nem képesek átlépni a saját korlátaikat és csak azok az amerikaiak lesznek erőszinten, akik képesek rá. Mert még számukra is hajmeresztő dolgok jönnek. Ezek alapja a mélytransz meditációimban alkotott kép a világról, amiről szívesen beszélgetek bárkivel, ám ebbe alsóbb látószögről nem jöhet komoly ráhatás. Mindezt mondom úgy, hogy kiderült, hogy ezeket az ufókat nem gyárakban állítják elő és senki sem foglalkozik a karbantartásukkal, mert senki sem ért hozzá. Senki sem foglalkozik új technológiák legyártásával, mert senki sem tudja, hogyan munkálja meg ilyen minőségben az anyagot. A galaxis bizonyos pontjain nagy a kalózkodás, biztos izgalmas feladat a katonáknak, akiket csak két alapvető technológia választ el a téma realitásától. Szóval van itt jövőkép és ennek ára van.

A hajmeresztő dolgok. Mivel itt csak a minőség marad, a többi előbb utóbb eltűnik. Lassan nem foglalkozom olyan valóságokkal, amik majd később válnak le és nem leszek tekintettel arra, hogy a szétválás miatt sérül-e a hitelességem. Mivel engem most az idő sürget. Ez van, ha valaki egy nagyobb tempóra száll át, itt most az idő maga a talaj. Szóval akkor vissza a hajmeresztő dolgokra, mert ahhoz, hogy itt béke legyen, tisztességes kiegyezésre van szükség. A tisztességes kiegyezéshez szükséges az is, hogy mindenki találkozzon önmagával is.

A bolygó két szinten fog rezegni. Az egyik felül rezeg, ez a bolygószint. A másik alul rezeg, ezek a nemzeti és hasonló azonos identitástudattal rendelkező embercsoportok szintjei. A bolygószint meghatározott paraméterek alapján nézi a fejlettséget, de nem tesz különbséget bőrszín alapján. Viszont természetesnek tekinti annak megkülönböztetését az az alatti szinteken. Bár még azon vagyok, hogy az ENSZ-t feloszlatom, meg van annak reménye, hogy átalakul olyasmivá, mint egy alsóházi parlament. A fölső házi parlament már egy bonyolultabb dolog lesz.

A hajmeresztés következő fázisában a jövő új elitjétől nem lehet elvárni a nyomorszintet, ám nem lehet tőlük megkövetelni a munkát (ezen a tudatszinten). Jelenleg a fehér ember anyagi(as) szemlélete az érezhető, amire még rá is turbózott a rányomuló feketébb, a jövőben pedig a fehér ember fejlett szemlélete lesz az, legalábbis ebben a valóságban mindenképp. A fejlett fehér ember pedig a következőket nagyon nem szeretné látni a saját világában:

- fekete és arab tömegeket a saját lakóhelyén
- afrikai és indiai népességrobbanást

Ha a fejlett fehér ember hajlandó arra, hogy a saját világában rendet tegyen, akkor a többiek vagy nem hajlandók, vagy nem képesek rá. Sajnos a fehér ember a vezetésre termett és ezt nála senki sem csinálja jobban. Ha én megszüntetem a fehér ember világában a problémát, egy másik fehér ember néz a világra. Elég jó lenne, ha hasonlóak néznének rám is.

A kiegyezés a következőkről szól.

- csak a fejlett ember marad egy világban, akik képesek elfogadni a másságban is a hozzá hasonló fejlettséget
- ezeken kívül mindenki más vetített hologrammá válik, akik dolga a bolygó működtetése
- a problémákat mindenki maga oldja meg a saját civilizációjában
- ha erre valaki nem hajlandó vagy nem képes, én teszem meg helyette
- a spirituális energiákat nem egymás ellen, hanem egymás hasznára fordítjuk

A fehér ember tőzsdére épülő játéka gazdasági rendszere maradhat, ha a fehér ember elfogadja azt a tényt, hogy mondjuk egy fekete utál dolgozni. Annak a feketének a lógásában lesz a dolog mélyebb megértéshez szükséges haszna, így akkor is megbecsülésben kell részesülnie, ha a fehér ember szemében nem csinál semmit. Viszont nem lehet minden fekete társadalmi megbecsülés tárgya, mert túl sokan vannak és abból is túl sok a minőséget finoman szólva sem megütő jelölt. Azaz közös érdeke ennek a világkísérletnek, ami egy normális világban szeretné folytatni a demokráciát a jelenben lépnie.

A fehér ember azon fog versenyezni, kinek a zónájában élnek boldogabban a dolgozni nem tudó/nem akaró népei. Hajmeresztő, nem? Az anyagi erőforrások erre már ma is rendelkezésre állnának. Ám így spirituális értelemben is stabilizálódnak a felettünk és alattunk lévő dimenziók. Máskülönben csak úgy kerülnénk egyensúlyba, ha valamelyik abszolút győzelmet arat. Ha magára hagyod a te üzleti világodban pénz nélkül őket, ők is magadra hagynak a spirituális hierarchiában védelem nélkül téged, hisz a világ tükör.

Akkor lesz itt minőségi ugrás, ha aki a tükröt nézi, nem egy hülyét lát benne. Ez is az új kor szellemének első ihlete.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.