Hogyan válhatsz dimenzióutazóvá


Mindjárt fel is tenném az első kérdést, hogy tudod-e mi az a dimenzióutazó? Mert én is csak elméletben, ugyanis eddig még soha senki nem jutott el ide a fizikai síkról. Az is igaz, hogy ez az elmélet a nem fizikai síkon, azaz az általam baszott magas dimenziónak elnevezett szint fölött már maga a gyakorlat, amit nap mint nap űzök is. Ide tartozik amúgy, hogy ezeket az elnevezéseket csak magamnak tartogattam arra az esetre, hogy később emlékezzek rájuk, amikor a bővebb kifejtésre kerülnek és akkor kaptak volna hivatalos nevet, de nem tudtam, hogy valakik már élesben elkezdik használni. Így minden ilyet angol fonetikával illetek, ami így bassott high dimension lett.


Hogy az elméletből hogyan lesz gyakorlat, az majd akkor derül ki, amikor először az univerzum történetében valakinek a tudata sikeresen visszatér a közben 3D-ben élő (és életben is maradó) testébe. Azaz arra a kérdésre, hogyan lehetsz te is dimenzióutazó, igen nehéz lesz válaszolni, de megpróbálhatom. Mindenek előtt humorral, mert enélkül tuti beleőrülsz. Ha meg humorral teszed, mások szerint őrültél meg, de még midig ez a jobbik eset. Azért fognak őrültnek tartani, mert ez akkora hatalom, amit nem lehet komolyan venni, mert ha komolyan veszed, nincs mihez hasonlítanod. Akkora nagy emberré válnál, hogy szó szerint nem lenne hozzád méltó senki sem, beleértve a 7. dimenziószinten lévő lényt is, akit ti istennek neveztek. Erre csak és kizárólag egy vízöntő képes és mekkora mázli, hogy az is vagyok.

Most nem fárasztalak benneteket azzal, mekkora meló volt azt kitalálni, hogy ne legyen abból semmi probléma, hogy egyáltalán bárki hozzám szóljon (a segítők hierarchikus világ ilyen ám!) vagy egyáltalán külön engedély nélkül megközelítsen. Mindez ezen a bolygón, ahol egy panelövezetben lakva egy európai nagyvárosban azért ez nem lenne kis kihívás. A lényege az, hogy ez egy holografikus videojáték, ahol én egy szerepben vagyok, aminek lényege az, hogy élem egy átlagember életét. Mindennek kulcsa az, hogy a tudatom eljutott a 42. dimenzióig, amit azért tudnék nehezen ecsetelni, mert az emberi agyam megóvása érdekében az egy amolyan safe mode-ban futott, amit valahogy úgy magyaráznám, ahogy magyaráztam a liftes példával.

Pár éve - ugye a humoros üzemben - poénból csináltam egy dimenzióutazással kapcsolatos weboldalt, ami egyrészről egy rejtett ezoterikus oktató oldal, másrészről igyekszik mindenkit elriasztani még a gondolatától is, hogy dimenzióutazó legyen. Komolyan mondom, volt pár év, amiben olyan fájdalmak között éltem, amit elmagyarázni se tudok, mert azt se tudtam volna elmondani senkinek, pontosan hol is fáj a fejem. Ezt csak egyedül érdemes, mert ha nem egyedül vagy, az a másvalaki tuti, hogy kihívja a mentőt (jó esetben) a fájdalmaidra, rosszabb estben benn találod magad a zárt osztályon, ahol az ottani orvosok biztosan tök nyitottak lennének arra, amiket mondanál nekik. Szóval mindent neked kell megoldanod, amire csak egy megoldás van, az a hited, hogy neked nincs semmi bajod és ezt komolyan és tényleg el kell hinned, hogy a világ ezt a hitet tükrözhesse vissza. A felmerülő problémákat pedig magadnak kell megoldanod a rendelkezésedre álló lehetőségekből, ami biztosan nem lesz olyan túl sok dolog, mivel ilyenkor kimozdulni sem túl célszerű és pénzed se nagyon lesz, hisz a külvilág is egy amolyan safe mode-ban futó dologgá válik a tested körül, amit automatizmusok mozgatnak.
Ha elméletben nézzük a 3D-ben létrejövő dimenzióutazást, az megnyilvánulhat olyan féregjáratok formájában, amit mások használnak és mivel itt nem számít az idő, akár évmilliókkal ezelőtt. A mások, az én és te kérdése is tök más értelmet nyer felemelkedve, de most ezzel nem annyira komplikálnék ebbe bele, hátha valaki tud követni és ezzel biztosan nem szeretném elveszíteni. Szóval nézzük akkor a gyakorlat nézőpontjából és haladjunk a kisebbtől a nagyobb felé.

Féregjárat

A térben utazol úgy, hogy valahol belépsz és onnan bazi messze lépsz ki belőle egy pillanat alatt (ami lehet akár több pillanat is). Aki látott már Csillagkapu sorozatot, könnyen el tudja képzelni.

Időutazás

Bár kezdünk a hihetetlen kategóriába lépni, még igazából el sem indultunk. Míg az előbb adott a tér két tetszőleges pontja, ami már számodra nem akadály, itt az idő két tetszőleges pontjáról beszélünk.

Párhuzamos valóságváltás

Míg az előző kettő egy valóságban játszódik, itt már több valóság van és az agyad akkor még elbírja, ha ez csak két valóság. Ám nem csak ez a kettő van.

Dimenzióváltás

Adott tehát tetszőleges számú valóság, amiben ráadásul még időutazol is. Azaz halvány fogalmad sincs semmiről, mert amihez az agyad eddig rögzítette a megértést, az képlékennyé válik. Az egyetlen fogódzkodód a bázisvalóságod jelenideje, aminek valójában semmi értelme nem lesz, csak egyetlen egy: legyen hova visszamenekülnöd, ha nem bírod azt, hogy sehol sem vagy otthon igazán.

Eddig nálam az a megoldás, hogy nem használok semmilyen képességet és minden történés ennek a valóságnak a keretein belül történik. Azaz egy időben van egy helyen minden és ha ránézek erre a bolygóra a sok civilizációval, az azt a gyanút kelti bennem, amit most érzékeltettem.

Tehát ha felülök egy repülőre és elutazom Japánba, akkor dimenzióutaztam úgy egy nagyot, hogy közben az elmém csakis azért nem kerül a megértés egy következő szintjére, mert a testem végig ebben a valóságban élt, ahol bárki elutazhat Japánba. Ami a különbség, hogy teljesen más tudatszinten.

Azaz abban az értelemben, hogy az agyad elbírja a dimenzióutazást, arra már most meg lenne a lehetőséged, ha képes lennél így látni a világot. Mivel az én agyam a tiédnél jóval többet bír és jóval többre képes, biztosan más ívet futok be és ennek oka nem az én hitem lesz, hanem a tiéd. Hogy hozzád képest kell majd viszonyítanom. Azt megígérhetem, ha visszatérek onnan, el fogom mesélni, mit láttam. Te pedig ugyanolyan bolondnak fogsz tartani, mint ahogy most, hisz a látószöged az enyém alatt van és ilyenkor az emberi elme így védi meg önmagát.

Ha bizonyítanom kell és lesz nálam egy kamera, arra azt fogod mondani, hogy kamu és cgi. A szavam meg nem lesz neked elég. Ja itt fel is merül egy kérdés, hogy ugyan mi értelme is lenne neked bizonyítani? Mit nyerek vele? Hogy hinni fogsz nekem? Mit nyerek ezzel? Hogy menő leszek a szemedben egy pár percre? Szóval mielőtt beleélnéd magad ebbe a dimenzióutazásba, nem árt előtte az ilyesmiken elgondolkozni. Hogy mi a fasznak, ha nincs ennek egy olyan konkrét oka, ami értelmet ad ennek. Ez pedig csak olyasmi lehet, hogy a világ megmentése, különben tök baromság lenne lemondani az életedről valamiért, amit utána senki se hinne el neked.

Tudjátok, hogy én, a közel 20 évet meditáló, számtalan spirituális csatát megnyerő, az emberiséget párszor megvédő ember mit hallok tőletek a legtöbbet? Itt jön a lista, az első 5 helyezettel:

1. Bolond
2. Hülye/idióta
3. Áruló
4. Rohadék
5. Köcsög

Csodálkoztok, hogy töröltem minden programom és inkább megváltoztattam a terveimet úgy, hogy a társaság helyett inkább egyedül legyek?

Inkább értékeld azt, amid-akid van, mert legyen az bármennyire is rossz, igazi ajándék neked, hogy ezen a bolygón és ebben a valóságban lehetsz!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.