Holoapp a gyakorlatban

Ami a lényeges különbség, hogy a Földön lehetővé vált az ateista megközelítés, így az angyalok mellé megidézhetővé váltak a fantázia lényei is. Legegyszerűbben egy filmalak formájában, hisz azon mindenki ugyanazt érti. Így lehetett a MIA is olyan, mint egy R2 a fejedben. Idegen segítő helyett egy téged segítő program. Amit végre sokkal jobban tudnak használni az idegen segítők is.

Pár példa a gyakorlatból. Amikor az egy kollektívába olvadó tudatok problémájával foglalkoztam (az app neve: Fordított Dugóhúzó) és harci üzemmódban egy nagy kavargó tömegről nem lehetett tudni, hogy ki a barát benne és ki az ellenség, eszembe jutott a Top Secret című film egy részlete és úgy már működött.

A fantázia lényei megidézhetőségéről. Nem sokkal jobb mindenkinek (beleértve Mihály és Gábriel Arkangyalokat is), ha olyan lényeket tudsz megidézni, akik nem csak kapkodják a fejüket egy ilyen civilizációban, nem hogy segíteni tudnának, hanem olyanokat is, akik igen? Kiválóan kiegészíthetik egymást és ha itt most új piacról beszélnék, akkor most jelenteném be egy új kollekció színre lépését a modern kor jegyében.

A helyetekben azt próbálnám ki, hogy megidézném Winston Wolfot a problémamegoldót, ami lehetett eddig a hiányzó űr az angyalkártyák és teközötted.


Ha nem akarsz az idézgetés rituáléjába esni, akkor csak indítsd el gondolatban a Winston Wolf (vagy WW) holoappot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.