hStore

A HoloStore, azaz a Holo Áruház félálomban érhető el az átlagos falhasználók számára. Attól függ, épp mire vagy jogosult, tudsz elérni appokat, mert a rendszer figyel a megszállásokra is. Függ az ügytől, függ a lekötött dolgaidtól, a fontosság- és értékrendedtől és ezek állandó változásait is figyelembe veszik. Csak felhívod az appot, vagy gondolatban elindítod. Lehet az is, hogy átadod a MIA-nak és/vagy az Asztal Varázslódnak. Mennyi lehetőség.

Te milyen játékélményre vágysz? Mennyi függjön tőled? Mert a tudatod világok között cikázik. Ezt a káoszt a következők szerint rendeztem. A realitás szimulációban a szabad akarat rendkívül hiteles illúziója mellett holofilmek futnak, melyek teljesen kötött forgatókönyv alapján nyilvánulnak meg, bár a korok (azaz a díszlet) rugalmasan viszonyulnak ehhez.

Egy magasabb dimenziós embernek nagyon sokat kell tanulnia. Főleg az elméjének kezelését a kollektív szinteken. Ahol a gondolatok és a személyiség egészen más hatással vannak a környezetre. Azaz rendelkezni kell egy komplex hozzáférési rendszerrel, kinek mikor milyen hatalom lehet a kezében. A legtöbbször gumimaciként végzed a legkomolyabb műveleteidet, mert emberként ezek közelébe se jutnál. Akik ismernek, tudják, hogy a gumimaci alatt most igen komoly rangot értek. Ekkor biztos van olyanod is, hogy fegyvertár, ahol ilyenkor érdemes a gondolataiddal mélyebben körbenézned. Az Égben nincsenek háborúk és ők érdeklődnek legjobban a játék iránt. Mert ezen a (tudat)szinten a háború is csak egy játék.
A Földről nézve viszont a háború már lehet a valóság is, bár extrém esetben, mert pont azért emelkedett fel ez a világ, hogy elkerüljék a valóságban a háborút. A Földi Mennyország kifejezést a szellemi őslakosságtól vettem át és ez felel meg legjobban egy modern világban élő ember szemszögéből annak, amire a név utal. Az Élménypark nélkül ugyanis az Egy Gondolat világa jönne el, vitára, kritikára és ellenvéleményre rendkívül ingerülten és elutasítóan reagáló magasabb technológiai szinten élő faj képében, akik szerint a teljes elnyomás a béke garanciája. Az ÉlményPark ennél sokkal sokszínűbb.

Amúgy tényleg csak a poén kedvéért csinálok úgy, mintha nekem számítana, ki regisztrál és ki nem a tudatával, mert az inkább nektek jó. Mégis más, mint automatikus regisztrációval bekerülni és csak a végén jönni rá. A Földről nézve a Földi Menny tele van olyan játékkal, amikben a csapatjátékot tanulod. Lehet megdöbbentő lesz, amit most mondok, de ugyanez a Realitás Szimulációban már az egyéni tudat leckéje. Ha szereted, ha van döntési lehetőséged (azaz játékod), ez a neked való szint.
Középen lehetőség van arra, hogy a két szint legjobbjai összemérjék képességeiket és fergeteges holoshow jár minden jó ötletért. Itt futnak a kiválasztóshow formátumok is, amiket ti régiesen próbáknak neveztek. Nagyon sok népszerű és tanulságos műsor készült már és még fog, mivel az ilyen műsorok az égi bizonyítás kiemelkedő elemei.

Képzeld el, hogy arra döbbensz rá, hogy csak úgy menteheted meg a saját fajodat, ha egyedül vállalkozol egy olyan feladatra, ami lényegesen meghaladja a képességeidet. Nos kiderült, hogy nem haladta meg, ám szembe kell nézni egy olyan irányzattal, ami az informatika szűkebb világára tükrözi a teljes valóság egy pici szeletét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.