Jövőbelátókkal szemben

A jövőbelátók elleni harcra nem túl jó pozíció a színpad. Ha a színpadon vagy, nagyon nehéz velük szemben hatékonyan fellépni. El kell tehát vonulni egy nyugalmi pozícióba, aminek nincs jövője, azaz van, de azt már te határozod meg. Azt kell itt megérteni, hogy a vetítés forrása nem a jövőbelátó, hanem te, aki egy csomó más hit miatt átadod neki ezt a hatalmat magad fölött. Így láthatja az a te jövődet.

Azt azért érdemes tudni, ha nem lentről, hanem fentről érkezel egy ilyen csatamezőre, egészen más lehetőségeid lesznek a játékra, de közben végig harc megy a saját segítőiddel, akik hallani nem akarnak arról, hogy te föntről (is) érkezel. Így rendezni kell ezt a helyzetet, hogy mit lássanak ezek és mit azok. Na ezek után kezdhet neki az ember az igazi műveleteknek.

Mivel ezt a műveletet sikerrel befejeztem, nektek már olyan nagyon nem kell foglalkozni a jövőbelátók jelentette esetleges problémákkal. Ugyanis ezek a jövőbelátók nem nagyon fognak semmire sem ráérni. Azzal lesznek elfoglalva, hogy a saját seggüket mentsék és alig lesz szabad kapacitásuk ügyfelekre. A szigorúan szakmai bravúr pedig ebben az, hogy én aztán az égi jogrend szerint semmit sem csináltam.

Kihasználtam egy gyarló emberi vonást, hogy ha könnyű, gyors és egyszerű megoldást talál, arra teljesen át is áll. Ilyen lett az, hogy a jelen problémáit ők mind a jövőben nézték meg. A saját életük is átállt egy másik üzemmódra, amiben már kihagyták a felesleges elemeket és embereket, ugyanis a jövőből látták minden dolog végét is. Ők úgy gondolták, nem bizonyítható, hogy "bűnt" követnek el az időben, mert amit látnak egy fiktív világ és nem valóságos.

Ha fiktív és nem valóságos, akkor az abba hackelés sem lesz az. Az, hogy én itt kiépítettem a holomédia vállalkozást nem onnan indul, hogy én egy ilyen geci vagyok, akinek ez jutott eszébe. Onnan indul, hogy szembe szálltam ezzel a jövőbelátó spirituális maffiával, mert ugye én meg nagyon unatkozom és ilyesmikre is ráérek. Úgy lett holomédia vállalkozásom, hogy erre a feladatra kellett egy jó cucc, aminek alapja a Bábel Hal Pro-ra vezethető vissza, ami egy intelligens alkalmazás és szakmai mérföldkő a manipuláció terén.

- Hova tette a szajrét?
- Azt kérdezik öntől, hova dugta az ékszereket és a pénzt.
- Fogalmam sincs, miről beszélnek.
- Azt mondja, nem tudja miről van szó.
- Mondja meg ennek, hogy ha nem árulja el, helyben agyonlövöm.
- Ez a faszi nem viccel! Azt mondja itt és most agyonlövi magát, ha nem mondja meg, amit tudni akar.
- Elástam a templomkertben.
- Azt mondja, nem fél a haláltól.

A holomédia akkor merült fel komolyabban, amikor ezt elkezdtem nagyban csinálni. Kellett ugyanis egy megoldás arra, hogyan legyen a sok kicsiből egy nagyobb  rendszer és ez a műsorszórásra kezdett hasonlítani. Mert ugye amit látnak, annak szinkronban kell lennie azzal is, amit a haverok látnak. Így  gyorsan erősödött a bizalom eme katonai alkalmazás iránt (ami akkor még volt) és már mindent a jövőben néztek, így nagyon sok problémát el tudtak kerülni és nyugodt lett az életük. Hogy én beleálmodok egy nem létező fiktív valóságba, technikailag sem csinálok semmit és a jelenlétem az ügyben egyáltalán nem lesz mérhető. Olyan dolgokat adtam be nekik, el se hinnétek. Ekkor keletkezett a szakmai megfigyelésem.

"Ezek elhisznek bármit, ha azt a jövőben látják."

Azért nem fognak ráérni, mert közben elkezdik látni a frankót is. Ha üzletileg nézek erre rá, azt mondhatnám, hogy kicsit agresszív a marketing, ám az ÉlményPark szeretettel* várja a menekülteket is! Így mindenki örömmel vesz ebben részt, hisz az ÉlményPark egy új szféraként települt két eddigi között és enélkül nagyon nehéz lett volna ilyen gyorsan elfogadtatni ezekkel a nagyon fontos emberekkel. Akik mindenre ráérnek, csak a lényegi dolgokra nem.

Szóval a kicsinyes bosszúvágy nem méltó egy fejlett lényhez, akik világában a megbocsátás erény. Én nem hogy megbocsátok, még ajándékkal is ellátom őket, mert ugyan mi más lehet nagyobb ajándék a tanulásnál? Ha ehhez még hozzá teszem, hogy csak megtapasztalással hajlandók tanulni és nekem holomédia vállalkozásom van, ebből még egy gigantikus gyógyprogram is kijöhet.

Most pedig egy trükk, amit te is alkalmazhatsz ellenük.

Emlékszel arra a Schwarzi filmre, amiben beadják neki az igazságszérumot? Ha bejön, az nem tesz jót a másik oldalon az önbizalomnak se.
* - Azt mondják, ezt a helyzetet te idézted elő.
   - Ezért várom őket szeretettel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.