Meditáció közbeni emberi kapcsolatok


Mindenek előtt elmondanám, az egyik legnagyobb kihívás annak megoldása volt, hogy egy teljes nemzetet hogyan lehet úgy felemelni, hogy közben azok dolgozni mennek minden nap és egyáltalán nem foglalkoznak sem az ezotériával, sem az energiarendszerükkel. Persze ez nem véletlen, erre szándékosan hajtottak olyan erők, akik figyelmét eddig is a magyarokhoz érkező energiák és beavatások ellopása kötötte elsősorban le.


Csak egy kapcsoló a fejedben, ami automatikusan kapcsol át egy másik üzemmódra, amit amúgy meg sem érzel. Ettől még az önmagaddal való munkát nem úszod meg, csak békésebb időkre halasztod. Mert ezek az idők egyáltalán nem békések, csak annak látszanak. A nagy tömegeknek szóló gondolatok után jöjjön a szakmai rész, ami azoknak az embereknek szól, akik beszállnak ebbe és nem kívánják tétlenül végignézni az eseményeket.

Amikor elkezdesz meditálni, a tudatod tudatszintet vált. Ez azt is jelenti, hogy megváltozik a valósággal ápolt személyes viszonyod. Az anyagaimban nagy hangsúlyt fektettem arra az információra, hogy mielőtt belekezdesz, teremtsd meg egy hosszabb olyan időszak civilizációs feltételeit, amiben nincs időd a pénzzel foglalkozni, így arról még előtte gondoskodnod kell. Ám ez nem mindenki számára adott és biztosan lesz egy csomó ember, aki munka mellett szeretné ezt csinálni.

A munka mellett azonban ezt nem lehet csinálni. Lehet csinálni helyette dolgokat, ám ez sosem fogja elérni azt a szintet, ami szükséges lenne az érdemi eredményhez. Akik ilyenné tették a világot, nem véletlenül tették ilyenné, ugyanis kiépítettek egy olyan rendszert, amiben minden kompetens energia hozzájuk vándorol. Amikor tudatszintet váltasz, a felettes éneddel is összekapcsolódsz, aki semmiképp sem fog beleszállni egy dolgozó emberbe, helyette nem lesz más választása, mint a nem dolgozó (szegény) cigányokba és (gazdag) zsidókba menni. Akik így köszönik szépen, te pedig, a kisember menj szépen dolgozni.

Engem szó szerint kiröhögtek, amikor föntről ezek a naiv lények az önzetlenségre kényszerítettek, lenn pedig azonnal elszedtek mindent és másoknak pénzért adták. Rám pedig azt mondták, ha ingyen adom, akkor nem vagyok más, mint egy rabszolga, akinek ez a dolga és ez nekik innentől jár. Ha erre én elkezdem a zsidókat szidni, mindenki fel fog háborodni, milyen antiszemita vagyok és ha csak kiejtem a számon azt a szót, hogy "zsidó", már érkezik is a bosszúenergia függetlenül attól, igazam van-e és függetlenül a mondandóm tartalmától. Nézd meg, ki nem akarja, hogy nevén nevezd és rájössz, ki akar uralkodni feletted. Na amíg a tudatom a 42. dimenzióig repült (amihez biztosan nekik is közük van, hisz nem hódoltam nekik be és kezdtem veszélyessé válni számukra), addig az itt maradt fizikai testem (=vetített hologram) megkezdte az eredményes ellenállást.

Ebbe a testbe számtalan kísérlet volt, hogy beleszálljanak (többnyire cigányok), ám nem tudták megoldani az irányításom teljes átvételét, mert az egóm maximális önállóságra és önfejlesztésre kapott parancsot, mielőtt távoztam. A harcok során nagy barátom lett a fönti világ elképesztő hierarchiája, szokásai és törvényei. Itt lenn a fidesz kezdi megvalósítani. Mivel hibázni itt nem lehet és a büntetések célja sem az okulás, a kezembe kerültek ezek az angyalok lények úgy, hogy nem ők vezették a verdát, ám mindenki úgy látta, hogy ők ülnek a pilótafülkében.

Amikor egy átlagember meditál, a személyes kapcsolata a valósággal úgy változik, hogy eltűnnek belőle a maga mögött hagyott alsóbb világ emberi viszonyai, amik helyét átveszi a felsőbbé. Az idővonalon ez nálad egy folyamatos dolog, amit a sors irányít. A mindennapi munka azért érdekes kérdés, mert az ilyesmit fönn nem ismerik és ha te bemész a munkahelyedre, ahol (így már hozzád képest) egy majom a főnököd, akkor ők azt fogják hinni, hogy a főnököd az urad is egyben. Nem véletlen hoztam létre egy teljesen zárt környezetben egy teljesen új világot.

Ugyanez történik a földi család esetében, ahol a cigányok világlátása szerint, ami ugye már rád nézve is kötelező, a szülő és az idősebb testvér lesznek a főnökök. Gyakorlatilag úgy számolják fel a szabad világot, hogy a lassú időlépték miatt észre se veszed. A választásokat ők sosem nyerték meg, egyszerűen leprogramozták és már arra se veszik a fáradságot, hogy a látszatot fenntartsák.Ezért ilyen magabiztosak, no meg azért, mert engem biztosan nem olvasnak.

Meditáció közben biztosan észrevetted, hogy a körülötted lévő emberek megváltoznak, ám ténylegesen nem ők változtak, hanem te. Nem őket szállták meg, hanem téged és a külvilág csak egyfajta visszatükrözés számodra. Viszont az egyes szám első személy miatt te őket látod megszállt embereknek és hadakozol is velük. Mivel már túl vagyok az összes ilyen probléma megoldásán, amit a teljesség igénye nélkül itt csak karcolok, végülis is megnyugodhattok és a fejünk felett is megnyugodhatnak. Szintén az idő és pár külön jellemző miatt nem teszik ezt sokan, úgyhogy ennek a káosznak a hasznosítása is megtörtént, amiért engem sokan nagyon utálnak, de majd rájönnek, hogy inkább zseniálisnak lehetne látni ezt az egészet a megfelelő látószögön.

Úgy érzem az eddigi rendezett és összeszedett írások közt ez talán messze a legkaotikusabb és ahelyett, hogy szépen logikusan vezetném az ívét, összevissza kapkodok. Ennek csak egyik oka lehet, hogy épp most indítottam meg a főerőkkel a spirituális támadást és épp a harcok közben írogatok lekötve a szabad kapacitásaimat. A másik oka, hogy ha az ember fölfelé támad, ott nem a ráció az elsődleges (ebben az irányban, amerre a hitetek visz a szív csak haver lehet, az ego meg csak ellenség), azaz ne is várjátok a megszokott racionális vonalvezetést.

Lehet, hogy később ezt a menüpontot átírom, de ígérem onnan majd belinkelem ezt is, hogy lássátok a különbséget. Frissítés. Később elolvastam, hogy kijavítsam a hibáit és rájöttem, hogy mégis érthető a vonalvezetés. Talán az lehetett a baj, hogy a téma olyan tág, ami nem fér bele egy ilyen anyag terjedelmébe. A spirituális síkon zajló harcok azonban a 3D-re is rányomták a bélyegüket, így kiesett egy csomó fogam. Ha előadásra hívnátok az olyan hatást keltene, mint amit az egyik filmben láttam, ezért utólag erre azt mondom, hogy aláírom és olvashatod!


Később rájöttem, hogy mégis megírom.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.