Mi a teendő probléma esetén


Minden az elmében dől el. Gyorsan be is bizonyítom. Fogj egy krétát és menj le a járdához. Húzz vele egy 10 méter hosszú, 20 centiméter széles csíkot. Menj oda az egyik végéhez és lépkedj rajta át a túlsó végéig. Nehéz volt? Ugye nem. Na akkor képzeld el ugyanezt 10 méter magasan.


Azaz bármilyen probléma felmerül, az kizárólag az elmédben történik és az elméddel is tudod megoldani. Az egyik fő szabályom és aki ismer, az tudja, hogy ritkán hozok szabályokat:


Bármi, hangsúlyozom (BÁRMI) történik a fejedben, belső nyugalmad megtartod


Ugyanis annál, hogy nyugodt maradsz, semmi mással nem tudod magad a létező legjobb állapotban tartani, bármilyen probléma is merül fel. Azaz csak így tudod kihozni magadból a legjobbat és legtöbbet. Ha pánikba esel, annak is lehet egy szerencsés esete, ami olyan plusz energiával tölt fel, amiben erővel kiszakíthatod magad a problémából, ám ehhez már olyan szintű elmekontroll szükséges, amit csak a véletlen írhat felül. Szóval nem véletlen, amit a Galaxis Utikalauztól kezdve Elon Muskig mindenki mond.
Nézzük mi történjen, ha valaki ijedős típus és mégis belevág ilyesmibe, azaz szembe néz a Pszichével. Az ÉlményPark nem véletlenül jelenik meg önálló plaformként, ugyanis sok dologhoz más szemlélettel és az emberi hülyeséggel is jobb barátságban áll. Akkor most mondom a fokozatokat:

1. Legjobb az, ha betartod, amit eddig mondtam és nem tojsz be semmitől

2. Ha betojtál és úgy érzed gáz van, akkor gondolj az ÉlményParkra, gondolatban jelezd a problémát és kérj segítséget

3. Ha úgy érzed ez nem segít, akkor gondolj rám (arra a képre balra fenn) és cselekedj ugyanúgy, de ez már a legcikibb verzió, úgyhogy ha lehet kerüld el, légy úrrá önmagadon és kerekedj felül a problémán

Amikor nekem pl. felpörögtek a csakráim, nekem nem volt kire gondolnom és nem volt kitől segítséget kérnem, maradtam tök nyugodt és a jövőre gondoltam, ahonnan jött a jel, hogy jól vagyok. Logikailag tehát biztos megoldom a problémát és csak az intuíciómban bízhattam, mit csináljak. Más már rég pánikban hívta volna a mentőket. Én hideg víz alá tettem a fejem, volt hogy forró fürdőt vettem többször is, de nincs megtiltva a fájdalomcsillapító tabletta sem, bár azt én nélkülöztem a mélytransznak azokban a ciklusaiban, amikor hónapokig komoly fájdalmakkal éltem.

Persze nem mindenki húz ilyen extrém ívet és megmarad az angyalkás hangulatnál, ám ez a mindenki nem jelenik meg a piacon egy komplex spirituális platformmal.

Most elárulok valamit, a világ hogyan működik. A félelem normál esetben nem egy természetes élethelyzet és ha megjelenik, a világ (és a segítőid zöme) totál félreérti. Azért érti félre, mert nem ismerik a ráció természetét. Ha félsz, ők úgy gondolkoznak, azzal segíthetnek neked a legjobban, ha szembesítenek vele. A világ (hologram) amúgy kérésnek értelmezi. Olyan sok visszajelzésem még nincs, az ÉlményPark ezen hogyan korrigál, de majd lesz, ha valaki eljut oda, hogy ezt megírja nekem. Szóval a félelemmel eddig mindenki behívta az életébe a félelme tárgyát és kellettek őrangyalok, akik melójának 90%-át az ettől való megóvás, ennek elkerülése tette ki. Remélem az ÉlményPark sok munkanélküli őrangyalt csinál, de ezt majd ti, a tesztelők fogjátok a saját bőrötökön megtapasztalni!

Ha képes vagy nem félni, nincs is nagyon szükséged ilyesmikre. Egyszer hajnalban lementem energiapontokat keresgélni és hirtelen szembe találtam magam egy népszerű művész argentin rabszolgavadász kutyájával, aki amikor rám ugatott, az a gerincpályáimon is végigrezgett és amikor megindult felém, egy méterre meg is dermedt és onnan vicsorgott, amíg a meglepett énekes (bár nem emlékszem, énekelt-e valaha) el nem vonszolta onnan. Csakis azért említettem meg ezt a sztorit, hogy aki személyesen ismeri, alkalma legyen ezt leellenőrizni, ő biztos nem felejtette el a sztorit. De amatőr teniszezőként odafönn ijesztettem már rá profi játékosra csak azzal, hogy végig magabiztos maradtam. Szóval az a felmerülő lehetőség, hogy itt bármi probléma lehet, annak olyan 80%-a te magad vagy!

De most már arra a maradék 20%-ra is van két választásod.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.