Minden te vagy!

Még az ötletek és első gondolatok is nálatok születnek. A manipulációt ugyanis nem csak rossz dolgokra lehet használni. Szakmailag pedig az egyetlen lehetőség a békés útra, amit a sok próba bizonyít. Mert te magad is tudod, vagy ha nem tudod, arra vannak a varázslatok, hogy kihasználják ezt a nem tudást és valamerre tereljenek.

Állítólag úgy, de úgy ki fogtok akadni, amikor megtudjátok a mágiám alapját. Ami amúgy egy tök logikus dolog. Úgy kezdődött, hogy volt egy időszak, amikor erre jöttem rá a világgal kapcsolatban: "ha nincs erőd, másoknak biztos van". Később az erőforrások újraszervezésénél a filozófia alapja az lett, minek megcsinálni ugyanazt kétszer, ha az ellenség erőforrásait is fel tudom használni. Mivel ők mindig lelkesebbek az ilyesmik iránt.

Amit hiszel, neked az van. Ha látsz a színpadon egy bűvészt, arról tudod mellette, hogy ő egy bűvész, azaz a trükkjeit nem hiszed el akkor sem, ha ott történik a szemeid előtt. Ha látsz a színpadon egy mágust, ott a színpad már a való világ, ahol nem tudod és közben keresed. Ha neked az van, amit hiszel, valójában nem kell akkor oda semmi, csak egy sokat sejttető, hatásos dolog. Ezek valójában a spirituális vagy ezoterikus tudomány laborkísérletei annak a kérdésnek eldöntésére, vajon tényleg Óz-e a legnagyobb varázsló.

A manipulációnak 3 fajtája van. Az első a hazugsággal manipulálás, ami a kezdők és amatőrök fegyvere. Hazugsággal akkor érdemes manipulálni, ha utána mi örökre lelépünk, tehát rövid távon tekintek a sikerre. Hosszabb távon már emlékezni kell állandóan arra, kinek mit mondtunk és az ember bármikor lebukhat. A második a féligazság, a politikusok és mesterek kedvence. Mit mondasz arra, hogy az információ egyik felét ők elmondták neked, de a másikat neked magadnak kell felderítened? A legnehezebb az igazsággal manipulálás, mert meg kell hozzájuk várni a megfelelő alkalmat. Aki túléli az odavezető utat, biztos lehet a sikerben, hisz az igazság egy bizonyított tény.

Nos a következőket teheted:

1. Elhiszel innen mindent attól függetlenül, hogy érted-e vagy sem, mert megelőlegezett bizalommal vagy irántam. Azaz a tudás felelősségét bíztad rám (mint általad választott szakemberre, aki ilyesmivel foglalkozik) és aláveted magad a sugárnak.

Ez a legkényelmesebb megoldás, olyan mint egy holofilm.

2. Semmit sem hiszel innen el, de akkor meg felvetődik a kérdés, hogy minek olvasol?

Kényelmetlen lehet, mert a dolog jellege miatt ez a két világ nehezen tud egy fejben megférni.

3. Eldöntöd magad, hogy mi szól innen neked, azaz mit hiszel el ebből és mit nem. Ez az a megoldás, amire csak akkor vagy képes, ha bízol önmagadban. Azaz abban, hogy a megérzéseid, látomásaid is vezetnek és ha megtanulsz rájuk figyelni, mindjárt látod, mi szól neked és a dimenziószintednek.

Nagyon könnyen manipuláció áldozatává válhatsz.

Hidd azt, hogy az Élménypark egy nagy kamu! Csak utána emlékezz erre, mert ha kiderül, hogy az ÉlményPark tükrében te vagy egy nagy kamu, ott mindenképpen bizonyítanod kell szakmai felkészültséged. A neveddel és hírneveddel persze.*
* Ezt a mondatot a Nagy Balhé Generator holoapp fejlesztői támogattákNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.