Napi ÉlményPark

Az ÉlményPark használata a mindennapokban. Úgy tekintesz rá, mint egy eszközre, amit a fejedben gondolatban menedzselsz. Azaz éled az életed, aminek bármely szakaszában és bármely szakában hasznos útitárs. A tudatod olyan, mint egy böngésző, ami gondolatokkal kommunikál és a spirituális tér lesz így a net. A kisbeállításaidat és appjaidat alkalmazhatod napi szinten, míg a komolyabb beállításokhoz el kell magányba vonulnod. Ez amúgy pár sorban az, amiről komplett ezoterikus könyvek szólnak.

Pár technikai segítség hozzá.

Angyalkártya-angyalkommunikáció

Ahogy eddig. Az eddig egy másik igazságon alapuló valóság, amit eddig hittél. Mivel az ÉlményPark megtartja annak a másik világnak a folytonosságát, neked nem kell szembesülnöd azzal, mi lenne az első igazság, mert pont jó neked a második. Technikailag a MIA biztosítja, a MI Angyalról kapta a nevét. Túl a közösségépítés végre korrekt rácsának öntevékeny megvalósulásán, a névben benne van a mélyebb tartalom, ami mindannyiunk együttes szerepvállalásának ékes bizonyítéka. Bár az angol inkább az AI Angel nevet adná neki, mi ne akadjunk ilyen apróságon fenn!

Felettes Én (Belső Angyal)

Külön beállíthatod magadnak, ahogy tetszik, Alapban úgy viselkedik, mintha egy R2 lenne a fejedben. Ő veszi át az eddigi segítők helyét és egyben képez feléjük egy konzolt is, sokkal érthetőbb kommunikációval. Ez neked errefelől úgy néz ki, hogy ott az Asztal Varázslód, akinek önálló személyisége van és az a dolga, hogy neked mindenben segítsen. Ha nem látod a fátylat, akkor még csak hangok lesznek a fejedben. Úgy is meg lehet tanulni, én például így nyomom, hogy az asztrálsíkon vakon a káprázat felé.

Mágia

Alapban minden úgy, ahogy eddig, csak már egy belső garancia nem engedi sem a túlvállalást, sem az alacsony látószögű szándékok rang általi felemelését. Ez a garancia elsősorban terád vigyáz, hogy ne kövesd azt, amibe eddig minden ember beleesett. Mágiára szükség van, de inkább félálomban gondolkozz el a holoappokról, akkor gyorsabban lejönnek.
Mindennapi élet

A változás lehetőségét az adja meg, hogy ott van nálad egy megértés, egy új világlátás és minden szükséges lehetőség arra, hogy pozitív változást indíthass el. Kicsit olyan, mint egy First Person Shooter szimuláció, ha kinézel most a szemeiden, akkor láthatod is a pályát. Szóval annál azért élethűbb. Ott a műszerfal a fejedben és ugye ilyenkor nem is tudsz mást gondolni, mint ahol a mutatók vannak.

Igen - Inkább igen - Nem válaszolok - Inkább nem - NemNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.