Nem kívánatos emberek lekezelése


A meditációban az alaphelyzet az, hogy van egy saját világod és létezik egy közös valóság. A meditációid egyik célja, hogy felderítsd a kapcsolatot e két világ között. Amikor a hatalom kérdése merül fel, annak léteznek eltérő fejlettségi értelmezései, amiben a legalacsonyabb a mások feletti uralom kérdése, azaz a külvilágban a többieken érvényesülő saját akarat és szándék. Amikor nem kívánatos emberekről beszélünk, ezen általában az olyan embereket értjük, akik a saját szándékaikat ilyen primitív módon akarják rajtunk érvényesíteni.


Amikor kifejlődnek a hatodik érzéked árnyalatai, azaz valamilyen képességes lesz, ezzel egy időben az érzékenységed szintje is változik. A köznyelv kisugárzásnak hívja a spirituális erőt, amit bizonyos embereken sokkal jobban érezni és bizonyos népeknél, népcsoportoknál is jobban érezni. Amikor a dimenzióhatárok anomáliába fordultak, az a képtelen helyzet állt elő, hogy pár fejletlen ember téves egységértelmezése miatt sok világ egybe rezonált és abban az erőszakosabb kezdett érvényesülni a fejlettebbek rovására. A probléma komoly, mivel egy nálánál sokkal többre hivatottakon érzett teljhatalom szelétől is könnyen meg lehet szédülni annak is, aki ennél fejlettebb, csak nem képes ellenállni sem a kísértésnek, sem a csábításnak.

Azaz olyan emberek és angyalok kerültek kellemetlen helyzetbe, akik nem akarták, hogy ez kiderüljön, mert mondjuk a társadalmuk nem nyitott a másik álláspontjának megismerésére és azonnal büntetnek mindent anélkül, hogy vizsgálnák a tettek körülményeit. Vannak tehát a pályán olyan velünk szövetségesnek kinéző, vagy fejlettnek kinéző játékosok, akik kollektív és személyes érdekei a józan ész ellen hatnak. Ne bízz tehát senkiben vakon és később sem árt az óvatosság, mert a megszállások természete sűrűn is változhat, ha mondjuk rájössz a tudati utazás titkára. Ha mondjuk sűrűn szedsz erős gyógyszert vagy tépsz be, ezek a tudati utazások minden egyes betépésnél megtörténnek állandó külvilág mellett. Ezért érdemes gondolatban megjelölni (belájkolni) azokat a napokat-időszakokat, amikben érezted, hogy ez a neked való környezet, hogy később, amikor már jobban képben vagy, meg tudj szabadulni a többitől.

Térjünk vissza a saját világod és a külvilág, azaz a közös valóság terepére. Az alapszabály, amit hiszel, neked az van. Ezért van az, hogy ha jobban belegondolsz, a hitedet világéletedben mások alapozták neked meg, tehát elmondhatod, hogy életedet döntően befolyásolják. Ilyenek mondjuk egy egyházközösség és az iskola. Ha komolyan gondolod a meditációkat, nem szabad azonban elnyomni egyik agyféltekédet sem. Az egyik agyfélteke azért felelős, hogy mit tudsz a világról, a másik azért, mit hiszel róla. Akkor beszélhetünk normális emberről, ha ez a kettő összhangban van egymással. Ezt azonban erőszakkal is el lehet érni és úgy is, hogy az egyik dominál a másik fölött. Ha a tudományban hiszel, tudod, hogy a templomokban semmit sem bizonyítanak és isten az, aki nem segít. Ha pedig a vallásban, jól látod azokat a szerencsétlen elkárhozott lelkeket, akik nem érzékelik azt, amit te és így sosem tudják meg, amiben neked részed van. Ám ma már lehetséges az, hogy ezoterikus hited legyen, ami figyelembe veszi mindkettőt, ám kizárólagosságot egyiknek sem ad.

Tehát minden az elmében dől el. Amikor nem kívánatos embereket akarsz magadtól távol tartani és nem sikerül, azért nem, mert nem vagy biztos önmagadban és a (világról alkotott, felvett) hited uralkodik feletted, aminek szabályai alapján azok az emberek bármikor felkereshetnek téged. Az emberi agy egy hologarfikus computer, akin programok gondolatok, érzések, vágyak, félelmek futnak és ezek a programok kölcsönhatásba kerülnek a világgal, ami reagál rád. Ha az elmédben világos szabályokat alkotsz arról, milyen világot szeretnél odakinn és milyen világot (embereket) szeretnél magad körül, már csak stabilan kell ehhez ragaszkodnod, hogy ez így is legyen. Ha pedig ez nem megy, mert csak egy kisember vagy, aki erre biztosan képtelen (ami szintén egy önprogramozó hit), akkor ott az ÉlményPark, amit végülis eredetileg is az ilyesmikre hoztam létre annak idején saját célra, csak kinőtte magát. Ott nem zsarnoki a hatalom csak abban az esetben, ha amúgy egy zsarnok lennél, csak ez azért nem derülhet ki, mert egy kisember vagy, akit sajnálni kell.

Az ÉlményParknak istennek vannak veled céljai és ha te amúgy nem csinálnál soha semmit és csak begubóznál a megszokásba, ahonnan sosem lehetne téged kirángatni, megjelenhetnek olyan emberek az életedben, akiket nem kívánatosnak tartasz (mi másnak tartanál), de nem biztos, hogy azok. Az ÉlményPark szakértelme szerint ezek a megfelelő emberek legyenek egy olyan ember véleménye szerint, aki elég sok időt töltött el ezeknek a témaköröknek a leparaméterezésével. Tehát valahol én döntöm el, de mégsem, mert én csak a mindenkire vonatkozó paramétereket adtam meg, amiket te töltesz meg a magad szintjén tartalommal. Én pedig olyan vagyok, mint az a kínai büfés, aki a saját kajáját eszi, mert ugyanezeket használom én is. Eredetileg csak magamnak készítettem, de rájöttem, hogy ez mindenkinél működik. Hogy mennyire jól? Mit hiszel erről? Mert hogy mit tudj róla, arról most olvastál sokat.


Akik nem sokat értettek ebből és szeretnének lépésről lépésre megcsinálni egy technikát, azok számára eddig is elérhető volt az ÉlményPark Kapu, aminek pont erről szól az egyik fejezete.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.