Szellemi őslakosság


Az előző fejezetben a fejlett emberrel foglalkoztam, ahol felvázoltam a világ átrendezésének logikáját. Aki a sorok mögé lát, az jól látja, hogy a fejlett ember az emberi világok isteni szintje. Ebben a fejezetben pedig az olvasható, mi a terv alatta és az hogyan valósul meg.


Erre nem lesz nehéz válaszolni egy mondatban sem. Minden marad így, csak bekerül fölé egy új világ. Az új világ nézőpontjából pedig ez a világ (ahogy most kinéz) süllyed alá egy szinttel és utána polarizálódik a már említett formára. Ez azt jelenti, hogy nem nyúlok a jelenlegi hatalmi szerkezethez, egyszerűen egy emelettel lejjebb kerül vagy épül felé egy új emelet, ahogy jobban tetszik.

A szellemi őslakos fogalma. Istent kívül keresi, templomokba/mecsetekbe/zsinagógákba/stb. jár, leborul valaki előtt és szolga lelke van. A szolgalelkek egy olyan világban, ahol jelen van a szabadság is elég furcsán viselkednek. Mivel rajtuk is uralkodnak, ők is ezt teszik azokon, akiken tehetik, ezt a pszichológia azt hiszem valamilyen kompenzációnak tartja. Azért nem tekinthetők fejlett embereknek, mert egy fejlett ember arra törekedne, hogy a saját világában megszakítsa ezt a láncot és nem arra, hogy fenntartson egy olyan rendszert, amiben ő sem érzi jól magát.

Kitörni belőle olyasmi, amit az ezoterikus könyvek is tanítanak. Ám a gyakorlatban az ezoterikus mesterek egy trükkhöz folyamodnak, amikor félremagyarázzák lényegét. Ugyanis amikor kilépsz az anyagi világ körforgásából (dolgoznod kell, hogy pénzed legyen, ami csak arra elég, hogy ismét dolgoznod kelljen érte), amit mókuskerékként ábrázolnak, egy másik mókuskerékbe kerülsz, ami ugyanúgy megköti az embert, csak nem a pénzzel, hanem egy szigorú hierarchia energiáival. Magam is megtapasztaltam és szerintem ez is volt az oka annak, hogy autodidakta módon kitanultam a spirituális hadviselést, mert soha nem fogadtam el ezt a helyzetet. Itt is a szellemi őslakosság kulcsa, akik beletörődnek, hisz nem lehet mit tenni. Amikor aztán valaki tenni akar, ők azok, akik az első akadályát képezik a változásnak, hisz ez lehetetlen, a világot uraló erőkkel szemben úgyse tudsz mit tenni.

A fejlett ember és a szellemi őslakosság világai között vannak átmeneti világok. Hisz ha egy szellemi őslakos fejlett emberré akar válni, azért neki érdemben is tennie kell. Nem elég csak hirtelen rájönni, hogy ő fejlett ember akar lenni és holnap már azzá is válik. Pont így működik ez a szellemi őslakos gondolkodás, a behódoláson, azaz azonnal átveszik az uralkodó világnézetet. Csakhogy ha itt is ez történne, ez a világ sosem válna fejletté.

A gondolkodó emberben azonnal felmerülhet egy kérdés. Ha egy új szint kerül ide, ami úgy kerül megvalósulásra, hogy ez a világ duplikálódik és utána kerül testreszabásra, vajon mennyi ember marad életben? Mennyi ember tekinthető fejlettnek ebben a világban? A legutóbbi mérés óta javult a helyzet, a mostani alapján 3313. Azaz kivitelezhetetlen a jelenlegi technológiai szint mellett háromezer emberrel egyszerre fejlett ember módjára élni és működtetni a bolygót. Nem beszélve arról, ebben az esetben azonnal lerohannának minket békés bevándorlók a galaxis más részeiről.

Úgy hívják a megoldást, hogy vetített hologram. Aki látott Star Treket, a holoszobákban is van belőlük egy csomó, ők a statiszták és nagyon is élő, valóságos embereknek hatnak. Jelen esetben élnek is... egy alsóbb világban és viselkedésüket az itteniben meghatározzák ennek a világnak a szabályai. Az ő nézőpontjukból azok, akik tovább élnek (és feladatuk a bolygó működtetése) haláluk után lehetőséget kapnak a Mennybe emelkedésre, azaz arra, hogy a tudatuk megjelenjen ezekben a vetített hologramokban. A primitív lények/angyalok/idegenek a vetített hologramokat nem tekintik élőnek, amivel azt a hibát követik el, hogy amikor egy vetített hologram felébred, az itteni világ jelenéleti emlékeivel fog csak elsődlegesen rendelkezni. A vetített hologramokat tehát akkor is úgy érdemes kezelni, mintha élők lennének, mert sosem tudhatod, mikor válnak valóban azzá.

Ha valakiben felmerülne egy olyan kérdés, ez csak a fejlett ember világára vonatkozik-e, az na válaszom, hogy "nem". Minden világra ez vonatkozik, hisz én is létezhetek alsóbb világokban vetített hologramként, hogy legyen hova visszakerülnöm, ha valamilyen tettem/gondolatom miatt a rendszer egy világból kidob, vagy mondjuk szándékosan hagyok valahol személyes megfigyelői-követségi státuszt. Ezekben a világokban meditációban/álomban lehet időlegesen megjelenni és arra is alkalmasak, hogy megérzés formájában figyelmeztessenek a jelen világ lehetséges problémáira, veszélyeire. Mivel paraméterekkel építettem fel ezt a rendszert, ennek az a nagy előnye, hogy általában mindenhol működik. Ahol nem működik, azok rendhagyó vagy erősen szubjektív környezetek, ilyen isten világa, ugyanis az ÉlményParkban létezik "isten login" arra az esetre, ha isten tényleg létezne. Ugye nincs erre bizonyíték, ám arra sincs hogy nem, ezért a fejlesztés során ezt a lehetőséget figyelembe vettem.

Itt jegyezném meg, főleg a seggnyalással érvényesülés új dimenzióinak megfigyelése után, hogy a túlbuzgóság erősen visszaüthet abban az esetben, ha a később ébredő vetített hologramnak figyelmen kívül hagyják a tanácsait, véleményeit és kéréseit. Ha helyettem gondolkodnak nálam butább, vagy alacsonyabb látószögön lévő lények és rólam döntenek (abban a reményben, hogy majd jól megjutalmazzák őket, ha jobban teljesítenek), annak súlyos következményei lehetnek, ha egy olyan világot tesznek tönkre (a saját jutalmuk/hasznuk okán), aminek célját nem ismerik. Ha én lennék isten és mindenhol egy személyben uralkodnék, nem biztos, hogy érdekelne egy olyan ÉlményPark, ahol a szolgák lehetővé tették, hogy egy személyben uralkodjak. Könnyen elképzelhető, hogy a pihenés, tanulás és a szórakozás isten számára egy olyan környezet, ahol veszíthet és megfigyelheti mondjuk önmagát kívülről. Sétálhat az utcán ismeretlenül és szabadon, átverhetik a boltban a pénztárnál és sorba kell állnia a hamburgeresnél. Azaz élheti egy átlagember életét és itt érezhető először, közel sem biztos, hogy aki ezen a bolygón átlagemberként él, azt feltétlenül le kell nézniük olyanoknak, akik talán egykoron ugyaninnen indultak.

Mert ilyen esetben nagyúr biztosan csak egy szellemi őslakos akar lenni, fejlett ember semmiképp! Amikor egyfolytában hülyének néztek engem, amikor rádöbbentek arra, hogy engem tényleg nem érdekel a gazdag világelit, csakis azért tehették, mert nincsenek a helyemben, nincsenek sem az értelmi, sem a tudati, sem a szellemi szintemen. Ugyan miért érdekelne egy rakás seggfej szellemi őslakos, akik akkor is lenéznének, ha tökéletesen adnám nekik vissza az amúgy többnyire elég hülye szokásaikat, szabályaikat, illemrendjüket és akkor is csak egy bunkó kelet-európai lennék, ha Magyarország Közép-Európában van és vágnám az etikettet. Az igazi fejlettséget amúgy is a középréteg képviseli és ha valaki közülük méltóvá válik arra, hogy személyesen találkozzunk, netalántán részei legyenek az új elitnek, ki tudnak jönni abból az elbaszott világból maguk is a saját két lábukon és így nem hoznak engem abba a kényelmetlen helyzetbe, hogy egy rakás igazi seggfejjel kelljen leállnom kötelezően jópofizni. Meg magukat sem, ha egy hirtelen ötlettől vezérelve elkezdenék improvizálni, mert amúgy elég vicces alkat vagyok, aki akkor sem tud kihagyni egy jó poént, ha az angol királynővel áll szemben.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.