Személyes együttműködés

Mivel a saját szabályaim rám is vonatkoznak (és épp az admin-játék szint tesztjei közepette vagyunk), a saját szabályaim vonatkoznak rám a pénz kereset terén is, amit igyekszem függetleníteni a feladataimtól. Azaz az egy dolog, milyen menő arc vagyok itt és ott, ám azok ingyenes dolgok. Én is elgondolkoztam azon, a visszakapcsolódás során milyen emberekkel kerülhetek és milyen kapcsolatba.

Az általános szabály, minél kevesebbet foglalkozzam olyan anyagi világbeli dolgokkal, amiket más könnyedén el tud végezni, nekem viszont komoly kapacitásomat kötné le. Ám mivel fizetni senkinek nem tudok a jelenben (ez az ára annak, hogy előbb vagyunk egy kicsivel), szükséges a másik fél részéről is a kockázat. Kockázat az, amit ebbe bele fektetett és erre a legjobb mentális kezelés az, erre úgy kell tekinteni, mint egy tanulópénzre, amit az ember feltett a casino-ban a pirosra vagy a feketére. Ekkor lélekben el tudja engedni (mondjuk a pénzt) és később nem okoz problémát, ha valaki egy ilyennel betámadna.

Van 3 alap programom, amit pár óra-pár nap időtartamban bárkire feltelepíthetek, ezt neveztem el plasztikai szellemsebészetnek. Jövök, megyek. Van pár hónapos-pár éves időléptékű együttműködés (Psi/Qi), ezeket egyszer összeszedtem és rendeztem egy oldalban. A figyelmem nincs és nem is volt ezekben a zónákban, ám azt sem hagyhattam figyelmen kívül, hogy lehet olyan, aki képes megkeresni. Nem könnyű egy dimenzióutazóval mozgás közben felvenni a kapcsolatot, viszont nem is lehetetlen.

A befektetés valami olyasmiről szól, hogy nekem is van egy rakás ötletem (emberek számára érthető és használható tarot, meditációs kellékek, grafikai művészetként is felfogható magasabb dimenziós meghívókódok), amik akár az emberek szélesebb rétegéhez is eljuthatnak. Valamint van egy olyan vetülete, hogy aki ezt megérti és erre ránéz, miket lát meg a saját tudás- és ismeretanyagához kötve. Tényleg csak annyi van, hogy tisztességes üzlet. Higgyétek el, arra számítottam a legkevésbé, hogy ez lesz a megoldhatatlan.

Amúgy lenne nekem egy csomó olyan más dolgom is, amikhez feltétlen szükséges emberi kapcsolat, de azt tényleg senki sem tudja, hogy ezek hogyan valósulnak meg. Olyasvalaki kérte ezt a segítséget, aki ez után mindent meg is akadályoz. Tényleg elképesztő, hogyan voltunk erre képesek bevétel nélkül és hogyan juthattunk el idáig. Értsétek úgy, hogy eddig nem használtam reklám célra semmilyen mágiát. Az eddig utánról nézve az előző korszak az elszalasztott lehetőség korszaka volt! Sajnálom, mert ez mindkettőnknek komoly esély volt. De ami ez után jön, az is egy jó történet és ilyenkor mindig az a legjobb, ha az ember nem ragad le a sérelmein és tovább lép.

Felmerült egy ilyen, hogy személyes felkészítés. Vannak vele tapasztalataim és nem zárkózom el előle, ám a közelebb jövetel miatt nem a statikus, hanem a dinamikus üzemmód felé tartok. Aki ilyesmikben gondolkodna, egy másik irányba indulásom előtt kell, hogy érkezzen, hogy neki mondhassak igent. A személyes felkészítés során mindent megmutatok és az a tiéd, amit megértesz belőle. Az egyenlőség szelleme amúgy sem engedi a mester-tanítvány megközelítést, amit úgy kerülök el, hogy nagyon megválogatom a tanítványt. A felkészítés lényege az átsegítésed egy másik időléptékre (ami neked az éves), ami kellő mértékben lassítja le a világod.

Statikus együttműködés

8 hónap: jössz és tőled függ, mennyit kérdezel | ha nem kérdezel semmit, az is lehet egy nagyon jó megoldás
8 hónap + 6 hónap: jössz, megkapod a beavatásokat, aztán közösen csinálunk is egy műveletet

Ez a változat nálam van és úgy élsz itt, mintha elvonultál volna magányba egy kolostorba. Mindent félre teszel, ami az életeddel kapcsolatos és majd meglátod, hogyan alakít azokon a látószög. A nagyközönség számára annyiban előnyös, hogy ebben az esetben biztos, hogy egy évig még ez a weboldal a jelen tempójában üzemel.

Dinamikus együttműködés

1 év: a beszélgetés során kiderül, megvan-e a dupla igen, ami valamilyen közös elképzelés világáról szól
1 év + 1 év: mi van akkor, ha annyira bejön, hogy még egy évet szívesen csinálod
1 év + 2 év: mi van akkor, ha nagyon bejön, hogy még 2 évet ráhúznál

A jelenben ez, mert közben azért pecázok is, csak még nem volt kapásom.

Aki tőlem egy dolgot kér gyorsan és azért sok pénzt fizetne, tájékoztatom, hogy itt az árnak csak egy részét képezi a pénz. Azaz neki is hozzá kell valamit tennie, amit nem tud pénzért megvenni. Hivatalosan így kerülöm ki, hogy beárazzatok valahova. Különben ezeket senki se tudná megfizetni.

Frissítés

Azóta a témában készült egy új anyag isNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.