Szuperhősök

A szuperhősök ti lehettek! Innen érteni meg ennek a weboldalnak a jelentőségét, hogy lehetővé teszi a tudatodnak a tágabb értelmezést. Ha innen egy saját világba mész és a közös valóság nem érdekel, attól még élnek a közös valóságban embereid. Akiknek lehetőségük lett egyéni tudatban is saját világot nyitni. Ha az egyéni tudatod saját valóságában élsz, ott előfordulhat, hogy megjelennek a szuperhősök. Hisz sok ember ébred különleges képességekre akár máról holnapra is.
A szuperhősöket nem képzik sehol, nincs olyan, hogy szuperhősképző iskola. Mert ugye milyen szuperhős az, aki mindent mástól tanult? Ti se hallottatok ilyesmiről.


A különleges képességek teszik ugye a szuperhőst szuperhőssé. Különben csak sima hős lenne, akit azonnal agyonlőnek. Tehát a szuper szónak itt a különlegessel kell együtt rezegnie, ami lényegessé teszi személyét, hisz egy sorozatban sem hal meg a főhős évad közben egyik részben sem.


Mert a saját világodban te vagy a főnök és te vagy a főhős. Ahogy abból haladsz a tudatoddal a közös valóság felé, úgy válnak egyre fontosabbá a közös együttélés szabályai. A szuperhősök társadalmi elfogadása egyenlő azzal, mintha azt fogadnák el, hogy holnaptól elismerjük a mindenféle istenségek emberi alakjait. Ha itt demokrácia marad, az nem probléma, hanem esély nekik.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.