Tőlem szakmait kérdezni

Ha valaki nem vette volna észre, ez a hírfolyam kiválóan alkalmas arra, hogy az ilyen felmerülő kérdésere válaszoljak. Ennek okát a kevesek által elérhetőségben kell keresni. Mármint engem érnek el kevesen, viszont az embereknek szükségük lenne valakire, aki a 3D-ben is jelen van. Hidd el, hogy a gondolataiddal is fel tudsz tenni kérdéseket. Aztán hidd el azt is, hogy igenis közöd van ahhoz, amikor erre itt válasz jön.

Amikor a mélytranszból visszatérve írtam egy vagon anyagot, amit alig olvasott pár ember, azt nem az akkori jelennek írtam elsősorban, hanem felhalmoztam egy olyan információs bázist, amire keresni lehet. Akik a jelenben olvasnak, mind rendelkeznek egy olyan pecséttel logóval, ami sokszor majd jól jöhet mindenféle élethelyzetekben, amikor ezek is befolyásolhatják a véletlent és a szerencsét. Ti a jelenben fogjátok fel jutalomként akkor is, ha látszólag tök véletlen esetél ide be.

Azt a nevet adtam neki, hogy a Magasabb Dimenziós Ember. Csak egy külföldi számára bonyolult webcímmel. Azt azért jó tudni, hogy bár a felelős gondolkodásra minden esetben felhívom a figyelmet, időnként erősen tűnhet úgy, hogy pont én nem rendelkeztem vele az adott pillanatokban. Ez így ebben a formában azonban nem igaz, de ezt tényleg csak pár ember érti.

Tehát vegyük át újra. Van egy olyan lehetőség, hogy olvasod a weboldalamat, én meg megérzem azokat a témákat és kérdéseket, amik aztán megjelennek itt. Biztos, hogy kell hozzá a türelem és olyan kérdések. A türelem egy világkép eredménye, amiben átértékeled a dolgok fontosságát és egy bizonyos látószög megértése után erénnyé is válik mások szemében, mert a sajátodban tudod, hogy érkezik, amikor kell.

Van akkor ez a sok pár weboldal, amibe simán évekre bele lehet temetkezni, ha valaki ezt tényleg komolyan gondolja. Itt lehet rájönni arra, hogy amit tőlem kérdeznél, azt simán meg tudnod kérdezni önmagadtól is. Hogy minden könnyen érthető legyen, ő lehet akár az Asztal Varázslód is. Végülis az ÉlményPark pont erre jó, megkönnyíti az Utat, hisz benne van minden tapasztalatom, amit ezen a területen szereztem. A tanítás lényege azonban az, hogy valójában nincs szükséged senkire, akitől kérdezz, addig van ilyen emberre szükséged, amíg rá nem jössz, magad hogy csináld.

A profiknak is van egy pálya az ilyesmire. Azért nevezem őket profiknak, mert képesek megközelíteni az én 3D-ben értendő T0-mat. Nekik van kitalálva a twitter.

Közben eszembe jutott, hogy annak idején rendszeresen chat-eltem és visszaidézve eme régi emlékeket nyitottam egy chat szobát egy irc szerveren. Azok számára tehát, akik közvetlen kommunikációt szeretnének velem, illetve azokkal, akik szintén bejönnek ebbe a szobába, ezt a szobát a következő módokon lehet elérni:

Böngészővel: https://chat.europnet.org/  #elmenypark
Irc klienssel: irc.europnet.org  :6667  #elmenypark
Természetesen nem lógok itt egész nap, bár ott lehet a nicknevem akkor is, ha nem vagyok a gépnél. Ahogy egy chat szobában megszokott, nem csak velem lehet itt kommunikálni, hanem más érdeklődőkkel is.
A nickem: psiNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.