Tudati telepítések

Az ÉlményPark platform lehetővé teszi azt, hogy azon belül és kívül is elvégezhessünk komplikált dolgokat egyszerűen. Ha csodálkozol azon, hogy ez tényleg ilyen könnyű, jó ha tudod, hogy nekem volt nehéz a fejlesztéseknél az, hogy ez most neked könnyű legyen. A tudati telepítések akár azonnal is elhozhatják a kívánt változást, vagy azonnal képesek téged elindítani oda.
Ide még később visszatérek, amikor a következő linkek bővülni fognak, ám egyedül vagyok sok dologra, amiket egyszerre végzek. Időnként úgy felpörög az agyam, hogy a testem annyi energiát fogyaszt, mintha élsportoló lennék. Az itt található dolgok ingyenesek annyi kitétellel, hogy ha egyszer eljutsz oda, hogy érzed, hogy a feladatodat végzed, azt legalább olyan minőségre törekedve tedd, ahogy én. Fizetned nem neked kell, aki itt olvasol és ezzel bizonyítottad, hogy készen állsz rá.

Hogy mikor, azt majd a sors hozza. Akkor, amikor felkészültél rá. Ám most olyan idők vannak, amikben most kell használnod azt, amit majd csak később fogsz megtanulni. Ez hogyan lehetséges? A holo-informatikában is bármi lehetséges!


: Határtartomány
---------------------


Ezek most a legfontosabbak. A holo játékok az Élet filmjei! Ja és ezt a tudati telepítés dolgot egyszer már kifejtettem jobban is, ez van a : Magyarázat mögött.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.