Világparlament | az ENSZ feloszlatása


Ha el akarjuk kerülni azt, hogy belesétáljunk az idegenek csapdáiba, nagyon okosnak kell lennünk, amire van remény akkor, ha kivesszük a hatalmat azok kezéből, akik jelenleg azt birtokolják. Az idegenek csapdái hasonlítanak arra, ahogyan az ember csalival halászik és vadászik. Valamint arra, ahogyan nálunk a szélhámosok és csalók verik át a másikat és mondjuk hamis bizonyítékok alapján ítéltetik el az embert. Nem mondom, hogy minden idegen ilyen, mint inkább azt, hogy teljesen felháborítja őket valami, amit nehezen lehet úgy megérteni, ahogyan ma az emberek látják a világot.


Az emberek megszállása egy remek fogalom, ám kevesen láttak ilyet. Azért láttak ilyet kevesen, mert ez olyan gyakori jelenség, hogy a mindennapok szerves részeként ismerjük akkor is, hja természetellenes. Mint mondjuk egy ma született ember Nyugat-Európában mire felnő, a saját nézőpontjából természetesnek tűnik, hogy tele van arabbal és feketével a kontinens. Az egyetlen reményt ezzel szemben az jelenti, ha vannak olyan országok, ahol nincsenek és ez elgondolkodtatja őket. Ám a megszállásokkal kapcsolatban nincsenek ilyenek, kivéve az esőerdők lakosságát, akik életmódját akkor sem látod követendőnek, ha meg vagy szállva és akkor sem, ha nem.

Ha azt látnád mondjuk egy idegen bolygón, hogy angyalok összeterelgetik az embereket szűk ketrecekbe, ahonnan nem is engedik ki őket egészen addig, amíg le nem vágják őket, hogy hozzájussanak az agyvelejükhöz és a vérükhöz, vajon ragaszkodnál-e a pártatlansághoz, hogy megértsd az angyalokat is? Vagy azonnal bevetnéd a fegyvereidet, hogy felszabadítsd az embereket? Nos az állatok csak a te szemedben értelem nélküli buta lények, akik fel sem fogják a világot, mert nem tudnak beszélni. Amikor a hadihajók szonárjai bizonyos frekvenciákon belső fül vérzéses halálos sérüléseket okoznak a bálnáknak és a delfineknek, csak azért nem okoz ez akkora felháborodást, mert ezeknek az állatoknak nincs hangjuk, hogy keservesen üvöltsenek. Ám ettől még egy idegen lény, aki idejön és meglátja ezt a kegyetlen emberiséget, nos azért nem pusztultunk még el, mert vannak közöttük olyanok is, akik hajlandónak mutatkoztak megérteni a másik felet is... amire te amúgy képtelen lennél.

Mivel az idegenek nem ölnek, nem tehetik meg azt, amit mi simán, hogy kinyírnak minket dühükben, de dühösek, efelől nem legyen kétségünk és a maguk szemszögéből igazuk is van. Hogy mit tesznek helyette, nos több ilyen utat járnak be egymással is versengve és az egyik ilyen a megszállás. Ami már ezen a bolygón és kontinensen zajlik annak is egy extrém formája, amiben az emberek már csak ruhák és semmi sincs már bennük az emberből. Ám te, aki nem hiszel ezekben a dolgokban csak az egyént látod, aki megváltozik az évek alatt olyan lassan, hogy te azt egy természetes folyamatnak is felfoghatod. A másik nagy előnyük a lassú időlépték. Te el sem tudod képzelni, hogy valakik feláldozzák magukat a következő generációkért és leéljenek reménytelen életet, hogy a következő generációnak megalapozzák a terepet. Ezt teszik ma a muszlim bevándorlók, akik ezt azért tehetik, mert Európa (és a világ) politikusai már csak egyszerű emberi jelmezek idegen lények számára. A politikusok meg azért tehetik, mert akik a háttérben birtokolják a hatalmat, azok is. Gyakorlatilag én most nem teszek mást, mint a jelmezekhez szólok, akik úgysem tehetnek sokat, hisz ők is csak biodíszletek, akiknek az esze éled ilyenkor fel és ha őszinték vagytok magatokhoz, akkor a szívetek viselkedik ellenségesen. Ezzel szembeszállni csak egy spirituális harcos tud, aki kitalálja, hogyan szabadítson ki ebből tömegeket. A harc közben zajlik, aminek állását én a látogatottság mérőn látom, mintha egy műszerfalat néznék.
Ez a harc egészen konkrétan úgy zajlik, hogy tudati behatolást hajtok végre egy emberbe, akin át elérek még egy csomó embert. Igen ám, de ekkor hozzám férnek azok a megszállók, akik azokban az emberekben vannak, mert onnantól én is a hálózat részévé válok, aki fölött vannak. Egészen addig, amíg meg nem tisztítom a hálózatot. Addig viszont hozzáférnek a fejemhez és kiszednek belőle minden információt, amit csak lehet, azaz a terveimet is. Ezzel szemben csak úgy lehet eredményesen szembe szállni, ha nem tudok semmit és abszolút improvizációval haladok egy általam telepített sugarat követve, amit még a mélytranszban (lefordítva az istenek istenei szintjén) telepítettem.

Nyugat-Európát egészen konkrétan a zsidó infrastruktúrán át kezdik meghódítani, akiken az öngyilkos robbantásokkal törtek meg, majd át. Azóta ugye felépítették a falat, ami nem volt teljesen személyemtől független lépés és ma ezeknek a robbantásoknak a helyét átvették a Hamasz rakétái, ám gyakorlatilag bezárult a rés és most sokkal szűkebb az a tudati csatorna, amin át áramlanak befelé azon a tudati hálózaton. A problémát az európai mecsetek jelentik, amik úgy működnek, mint az erősítők és adótornyok, amiken át emberek tömegeit lehet irányítani. Amikor sok muszlimot látsz egyszerre imádkozni, az a kollektív központ állandó frissítése az emberein, hogy kiküszöbölje az egyéni tudatok által rá leselkedő veszélyt. Ami ránk is ugyanolyan veszélyes, mert ezek nem okos emberek és nem is válnak hirtelen azzá. A szír menekülthullám előtti hetekben konkrétan kiszedték a fejemből a taktikát, hogyan akarom Európát megtisztítani és nem tettek mást, mint elárasztották a hadműveleti területeim (Anglia, Franciaország és Olaszország) mögötti teret. Mindezt úgy csinálom, hogy teljesen tisztában vagyok azzal, hogy a politikusaik már csak bábok és ellenem dolgoznak.
Most rátérek arra, miért csinálom ezt és hogyan vagyok erre képes. Nos az idegenek sem egységesek és nem csak a 3D jelen idővonalát látják. Azaz látták azt, amit én is, ennek a világnak számtalan jövőképét, ahol olyan utcai gyilkolászások kezdődtek, amilyenekre legutoljára az európaiak indiánföldön elkövetett tetteik hasonlítanak. Amihez sok faj egyszerűen nem hajlandó asszisztálni és elkezdtek egyre többen nekem segítséget nyújtani. Ahogy mérgesedik el a helyzet, úgy válik egyre nagyobb igény valamilyen megoldásra, amire viszont csak a fehér ember képes, mert neki van ehhez egyedül elég esze. Ám csak az ész ide nem elég, mert szív is kell hozzá és el is érkeztünk oda, hogy a nyugati fehér emberben arab szív dobog, az amerikaiban meg fekete. A zsidók nem képesek magukhoz térni, ki marad aki fehér ember és képes ezeken a tudatszinteken is az maradni? A magyarok, akik viszont cigány megszállás alá kerültek. Innen érthető Orbán Viktor jóslata a Nyugat hanyatlásáról és a viselkedéséről, amibe viszont jócskán behackeltem és a harc jelen állásában eléggé meg is zavarodtak, ami nekik nem túl jó hír, mert az embereik nem képesek egyéni tudatban a kollektív műveletre, ahhoz mindenkinek a mecsetekben kellene egyszerre imádkoznia. Így marad a TV-ben a hírcsatornák lehetősége, de ehhez állandóan olyan képeket kell sugározniuk, ami megijeszti az embereket és ugye nem mindenki néz híreket. Az interneten a kommentekben felbukkanó (így ismertté váló) embereik végzik ezt a feladatot, akik állandóan jelen vannak és idegesítik a többieket, velük szemben hasonlóképp lépek fel és utána az elmémmel lecsapom őket. Ám egyedül vagyok erre és állandóan spirituális katonai fejlesztéseket hajtok végre, hogy tartsam a tempót és haladjak is, aminek csak egy vége lehet: elfoglalom az egész bolygót hasonló megszállással. Azaz lezárom és benn reked egy csomó idegen tudata, akik ez után már amolyan túszhelyzetbe kerülnek.

Ez a sok duma azért kell, mert ha azonnal ezzel indítanék, hogy átveszem a bolygó feletti uralmat, azonnal feloszlatom az ENSZ-t és létrehozom a világparlamentet, totál hülyének néznétek. Lehet így is annak néztek, ám már más miatt, hogy ezekkel hogyan mertem szembe szállni. Pedig könnyű rá a válasz, olyan helyzetbe kerültem, hogy nincs más választásom. Különben onnan lennék híres, hogy amatőr játékosként egy profi teniszezőnek lennék az edzője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.