3132

Jelen mérés szerint jelenleg a bolygón 3132 fejlett ember él azok a paraméterek alapján, amik meghatározzák, ki tekinthető fejlett embernek.


Ott vannak még azok, akiknek esélyük van fejlett emberré válni, az ő lemérésük értelmetlen, mert ez a szám akár nagy mértékben is változhat. Ugyanis nem mindegy, hogy ezek a majmok sugározzák a viselkedési- és jellemmintát, vagy értelmes emberek. Valamint ezt el is lehet veszíteni, ha valaki olyat csinál. Ez hasonló ahhoz, amikor valaki a római jog vizsgán brillírozik, de aztán egy olyan kérdésre nem tud válaszolni, amiből kiderül, hogy nem érti az anyagot és kirúgják.

Ott vannak még a fejlett emberek földi családja, akik amúgy alig tartoznak a fejlett emberek közé. Számukra egy régebben kitalált módszer alkalmas, élnek a saját világukban és amikor találkoznak/telefonálnak/stb. akkor nyílik egy átmeneti valóság, ami automatikusan be is záródik, amikor mindenki visszatér a saját életéhez. Ez 3D-ben nehezen érthető, mert ott az átmeneti valóság nem érzékelhető. Így lehet megérteni a szerettek megvédésének logikáját is, akik technikailag nem is tartózkodnak egy világban, de ez már vetítéstechnikai kérdés (az idegeneknek meg isteni képesség).

Utaltam már az egyik írásomban arra, ha csak háromezer ember maradna életben, attól összeomlana a bolygó, nem beszélve mondjuk az atomerőművekről, amiket senki se tudna leállítani. Ezeket vetített hologramok fogják működtetni, ahogy a bolygót is. Ez azt is jelenti, hogy nem feltétlen kell a hatalomba törtetni ahhoz, hogy valaki fejlett ember legyen, de ezt a fejlett emberek amúgy is tudják. Ám nekik is ott kell lenni, hacsak nem akarjuk azt, hogy az idegenekkel történő tárgyalások során (az ő szemükben) gépek tárgyaljanak helyettünk.

Persze az, hogy ki tekinthető fejlett embernek is változó annak függvényében, ki kérdezi. Itt érezhető erősen a valóságok szétválása, megértésének alapja egy régebben írt anyag, ami kinn is van jobb oldalt alul. Példa erre. Az én paramétereim alapján vázolt fejlett világ nem biztos, hogy azonos lesz egy muszliméval, aki egészen más paraméterek alapján nézi a fejlettséget. Lehet, hogy én oda nem férnék be, míg ő sem ide.

Most nézzük az emberi rasszok szerint, ez a 3132 ember hogyan oszlik nálam meg:
fehér ember: 48%
távol-keleti: 41%
(a latinokat és az indiánokat is ide sorolva)
közel-keleti: 3%
fekete ember: 2%
a többiek: 6%

Tehát nálam a bőrszín nincs a paraméterek között, így az én világom kozmopolita, libarális és demokrata. Csak nincsenek ott olyanok, akik a szabadságot a mások feletti uralom és elnyomás eszközének látják. Tényleg tele a faszom már ezzel a sok vádaskodó cigóval, akik még mindig nem képesek befogni a pofájukat. Az, hogy nevén nevezem őket, az nem rasszizmus, ez a mostani rendszer baromság, amivel ők vissza is élnek.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.