A támadás megindítása

Ha már hírek, akkor itt most olyan hírt olvashattok, ami első kézből származik. Ugyanis ma reggel megindítottam egy olyan akciót, ami kihatással van a bolygó spirituális terére és a megszállók bolygóin is ugyanez a helyzet. Ebben az írásban azt találgatom, milyen gyakorlati eredménye lehet ennek. A régebben megszokott párbeszédes formában, ugyanis így a legérthetőbb az olvasónak és nekem is könnyebb használni a helyes csatornákat.

- Mi a támadás célja?
- Ezt eddig senki sem volt képes felfogni. Sem ember, sem angyal, sem angyalt játszó magasabb dimenziós idegen. Azért nem, mert az egyenlőséget csak kevesen ismerik. Még kevesebben képesek arra, hogy lemondjanak egy nagy hatalomról.
- Te lemondtál?
- Technikailag igen, valójában nem.
- Folytatod a támadás célját? Aztán rákérdezek erre utána.
- A támadást azért nevezem támadásnak, mert egyrészről komoly erők mozdultak ellene, másrészről egy földi ember ennek nevezne egy olyan szándékot, melyet szinte mindenki igyekszik elfojtani. Miközben ők imádkoznak a változásért. Ennek a szándéknak az érvényesítése csak úgy történhet ebben a közegben, ha támadást indítok. A célja a világ megváltása vagy megváltoztatása. Persze ez csak frázis lenne, ha nem lenne egyedi spiritutális mutációm és nem töltöttem volna el a mélytranszban ennyi évet.
- Hogyan?
- Ha elmondom, már nem is kell megkérdezned, amit akartál. Úgy, hogy lemondok a hatalomról. De ezt csak informatikai szemlélettel lehet könnyen megérteni. Mintha azt mondanám, hogy újraparaméterezem az elit fogalmát, majd mindenkire egyformán vonatkoztatva átszervezném a hatalomkiosztást az isteni tudatszinten. Rá is eresztve a világra, szakmaibban fogalmazva az multiverzum holomátrixába. Technikailag tehát lemondtam a hatalomról. Valójában pedig azért nem, mert én tudtam mit fogok csinálni és el is hittem magamnak. Azaz időben befektettem önmagamba és igyekeztem megfelelni ennek a később lefektetett paramétermátrixnak, amiért mindenki hülyének nézett a mindenkori jelenben. A támadás tulajdonképp ennek az új hatalomkiosztásnak az élesítése.

- Hogyan kerül az emberekhez ez a hatalom?
- Egyszer csak. Míg másoktól ugyanígy távozik. Sok évbe telt, mire megterveztem azt, hogy ez ne összeomlással kezdődjön. Alacsony látószögön kaptam is egy csomó vádat, hogy ezeket segítem. Ha nem tenném, nem lenne ott holnap a sarki boltban a kaja és a vádaskodók új váddal állnának elő, aminek az lenne a megoldása, hogy mégis segítsem ezeket az átmenet forgatókönyve szerint.

- De miért vagy velük ilyen ellenséges?
- A Megállapodás szerint járok el. Arról nem tehetek, hogy ezek szarnak még a saját pecsétjükre is. Ezen a Megállapodáson ott van mindkettőnk pecsétje, míg az ő megszegett verzióikban csak az övék. Nem titkolom, úgy kiakadtam Orbán Viktoron, hogy nem vagyok nyitott semmilyen tárgyalásra velük és az embereikkel. Úgyis ismerem ennek a cigánynak az álláspontját a megállapodásokról, ami elég távol áll az én fejlett világ filozófiámtól és koncepciómtól. Az embereikről is meg van a véleményem, mert azért ahhoz kell egy pofa, hogy egy fehér ember lefeküdjön egy cigánynak a pénzért és elárulja népét.
- Nem mindenki ért egyet ezzel.
- Leszarom.
- Nem azt mondod, hogy demokrata vagy?
- Meg azt is mondom, hogy ezek itt játsszák a demokratát, azt se tudják mi az, mert nem értik. A nagyobb baj az, hogy nem is akarják érteni, amit a Megállapodás szándékos megszegésének értelmezek. Én elvégeztem a magam feladatát magas szinten és ezt látom magam körül. Nem véletlen kezdtem orbánviktort játszani az égben és elgondolkoztam az idegenek társadalmainak átalakításán, meg elmélkedek mindenféléken, többek között a matriarchális társadalmakban a férfiak felszabadításán és a kollektív világokban a demokrácia bevezetésén. A kitörő káoszban majd osztom az észt. Ezek a gecik itt ugye demokratának öltöztek és diktatúrát csinálnak. Én nem is titkolom, hogy a római jog szerinti dictator intézményét fogom bevezetni és ahogy megoldottam a problémát, bevezetem a demokráciát. Annak egy fejlettebb modelljét, amiben már nincsenek pártok, látom magam előtt ezt a sok élősködő fölényes gecit.
- Mi lesz velük?
- Bekaphatják. Velem mi van most? Az utcára kerülés határán vagyok, egy fillér sincs a programjaimra, miközben a szemem előtt vágnak zsebre milliárdokat olyan gazemberek, akikbe a lábam sem törölném. Hogy mi lesz velük? A falhoz állítom őket és agyonlövetem mind.
- Ezt nem fogják hagyni az idegenek.
- Van olyan verzió, ami után még szalonképes is maradok odakinn. Amúgy együtt tudok élni a gondolattal, ha nem állnak velem szóba, amióta láttam őket és a világaikat.

- Mi van abban a Megállapodásban, ami feljogosít erre?
- Ha valamelyik fél megszegi az alapmegállapodást, a másik fél bármit megtehet büntetlenül. Ezt is fogom tenni. Ezek nem tettek mást, mint folyamatosan megszegték a megállapodás pontjait. Aztán ezen felbátorodva ahogy az alapmegállapodással is elkezdték, tettem amit tennem kellett és amihez jogom van, ott van ezen a pecsétjük is.
- Mi az alapfilozófiád ebben?
- Engem nem érdekel, ki mit beszél meg saját magával, értem ez alatt azt is, ha valakit megszállnak és úgy köttetnek vele megállapodást. Engem csak az érdekel, velem mit beszélnek meg és olyan megkeresés tőlük nem érkezett, hogy szeretnék módosítani azt. Ezeknek végük és fönn minél előbb belátják, annyival többen maradnak életben.
- Te idegenek fogsz ölni?
- Már el is kezdtem.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.