Időzavar a versben

Valójában csak időzavar, ám emléket kívántam állítani egy klasszikus L'art pour L'art műnek, ami a mesterekkel történő kapcsolatomat is jól példázza. Időzavarnak csak olyan érzékeli, aki a 3D folyamatos idővonalát a múlt-jelen-jövő ok-okozati összefüggéseiben vizsgálja.

Ha az egy napon belül írt írásokat már összefüggéseiben is meg lehet érteni, az azt jelenti, hogy nagyon közel vagyok a T0-hoz, mármint az én T0-mhoz, mert ilyen T0-kat már elég sokszor megéltem a különböző dimenziók függvényében. Eddig az volt a trend, hogy a magasabb dimenziók előnyt élveznek a 3D-vel szemben, ám kiépült valami, ami az értő elme számára igen csak felértékeli a harmadik dimenzió idővonalát.

Ha innen tekintünk az XD-re, az ahhoz hasonlít, mintha lyukakkal teletűzdelt tárcsák forognának a fejünk felett. A meghatározott XD-kapcsolatok csak akkor élnek, ha a tárcsákon lévő lyukakon át látszanak. Sok ilyen tárcsa forog és így a megfelelő lyukakra várni kell. Attól függ, mennyi ideig, hogy melyik lyukra várunk. Ez elérheti a 10 évet is, nekem most volt egy olyan élményem, hogy olyanokkal kommunikáltam, akikkel legutóbb valamikor a 2000-es évek végén. Most az jó vagy rossz, hogy meglepődtek, hogy életben találtak? Amúgy nem hogy életben vagyok, most indítottam az ÉlményParkot (valójában nyáron, de az nekik belefér a most definíciójába), ami emberi katonai nézőpontra lefordítva olyan, mintha általános támadást indítanék.

Ha XD-ből tekintünk a 3D-re, az közel sem az a folyamtos idővonal, ahogy mi látjuk. Számukra olyan, amit a HDD merevlemezhez tudnék hasonlítani, ám ezzel sietnem kell, mert a technikai fejlődés olyan gyors, hogy lassan az ilyen winchesterek eltűnnek és senki sem fogja érteni. A számíttógépedben a merevlemezeden az olvasófej ide-oda ugrál összevissza, hogy a megfelelő adatokhoz férjen, te mégis mindent úgy látsz a monitorodon, hogy az folyamatos, logikus és érthető legyen.

Ezért, amit ide leírtam, elméletileg Nobel-díjat kellene kapnom valamikor 30 év múlva, mire a tudomány eljut ide, hogy értse. De az biztos, hogy pár ezoterikus tudással rendelkező ember, akit talán bolondnak lát a környezete, az érti.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.